Nieuwskanaal geeft tijdelijk exclusieve Splatoween-gear voor Splatoon 3

  • Nieuws

  • 21 okt 23 om 13:56

  • Rik

  • 1

In onze wereld hebben we Halloween, en in de Inkling-wereld van Splatoon 3 vieren ze Splatoween! Ter gelegenheid van Splatoween geeft de game vier exclusieve spooky outfits weg.

In Splatoon 3 kun je de outfits van je personages aanpassen met head gear, shirts en schoenen. Alle vier de Splatoween-outfits zijn head gear. Het gaat om de mummie-achtige ‘Undead Head’, de ‘Plankton Walker’ in piratenthema, de ‘Swim Reaper’ met een creepy tentakelmasker en de ‘Bleak Beak’ die gebaseerd is op de traditionele maskers van plaagmeesters. Daarnaast ontvang je ook een exclusieve Splatoween banner.

It’s Splatoween!

Hoe krijg ik de speciale Splatoween-gear?

De Splatoween-gear is gratis beschikbaar voor alle spelers. Je krijgt de Splatoween-gear via het Nieuwskanaal van je Nintendo Switch. Het claimen van de exclusieve gear gaat als volgt:

  1. Open het nieuwskanaal in het hoofdmenu van je Nintendo Switch.
  2. Zoek het nieuwsbericht over de Splatoween-gear op (selecteer eventueel eerst dat je berichten over Splatoon 3 wilt ontvangen).
  3. Open dit bericht en klik hier onderaan op de knop om Splatoon 3 vanuit dit bericht te op te starten (zorg ervoor dat de gamecard in je Switch zit als je de game fysiek gekocht hebt).
  4. Ga in Splatoon 3 naar de Lobby en open hier de Lobby Terminal (Let op, hier heb je een actief betaald Nintendo Switch Online-abonnement voor nodig).
  5. Selecteer hier de optie om de gear te ontvangen.

Tijdelijk beschikbaar

Zorg ervoor dat je Splatoon 3 hebt geüpdatet naar de meest recente versie. Wees er ook snel bij, want hoewel de Splatoween-gear gratis is, geeft Nintendo aan dat het nieuwsbericht waarmee je de gear kunt claimen maar korte tijd zichtbaar is. Het volgende Splatfest van Splatoon 3 gaat van start op 27 oktober aanstaande en staat in het teken van Splatoween. In dit Splatfest nemen Team Zombie, Team Skelet en Team Spook het tegen elkaar op voor de winst.

Ga jij de exclusieve Splatoween-gear claimen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Hellboy Web of Wyrd krijgt lanceertrailer

0

Nieuws Hellboy Web of Wyrd krijgt lanceertrailer

21-10-2023

1

Rik

GameForce 2023 – Evolueert door

0

Special GameForce 2023 - Evolueert door

21-10-2023

2

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

21 okt 23 om 20:21

#11866‍

4091 XP | 770 comments

De Swim Reaper + Enchanted Robe + Enchanted Boots maken je wel echt de Dood heb ik gemerkt, haha. Binnenkort daar maar een battle pre-fix van maken.