Nieuwe screenshots Bugsnax vergelijken de game op pc en Switch

  • Nieuws

  • 25 apr 22 om 22:33

  • Jeroen

  • 0

Onlangs werd al bekend dat Bugsnax naar de Nintendo Switch zou komen, en die release is al binnen enkele dagen. Op nieuwe screenshots die zijn vrijgegeven kun je nu de Switch-versie vergelijken met de game op de pc.

Deze screenshots laten een zij-aan-zij vergelijking zien tussen het spel op beide systemen. In Bugsnax is het de bedoeling om meer dan 100 verschillende beesten te vangen, verzamelen en op te eten. Naast het feit dat het spel naar een aantal consoles komt, waaronder de Switch, wordt ook nog een gratis dlc-pakket toegevoegd. Isle of Bigsnax draait, hoe kan het ook anders, om grotere varianten van de verschillende wezens op het eiland.

Links zie je de Switch-versie, en rechts de pc-screenshots. Bugsnax komt deze week nog uit voor de Nintendo Switch in de eShop. Heb je liever een fysieke versie? Dat kan, Fangamer gaat daarmee aan de slag, maar dat betekent natuurlijk wel dat je wat langer op je spel gaat moeten wachten.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

N1 Podcast S3 A19 – De Xenoblade en Splatoon Switch-a-roo

2

Podcast N1 Podcast S3 A19 - De Xenoblade en Splatoon Switch-a-roo

26-04-2022

5

Redactie

Ontwikkelaar schept duidelijkheid over Radical Dreamers in Chrono Cross-remake

0

Nieuws Ontwikkelaar schept duidelijkheid over Radical Dreamers in Chrono Cross-remake

25-04-2022

3

Jeroen

Reageer als eerste!