Nieuwe Mario Movie trailer op The Game Awards

  • Nieuws

  • 9 dec 22 om 04:40

  • Rik

  • 4

Tijdens The Game Awards 2022 is er een nieuwe Super Mario Bros. Movie in premiere gegaan. Keegan-Michael Key, die in de film de stem van Toad zal verzorgen, kondigde de trailer aan.

De trailer toonde beelden die eerder al online waren opgedoken. Twitch toonde de commercial te vroeg, waardoor een copyright claim werd losgelaten op de beelden. Nu is de trailer officieel vrijgegeven. Er zitten ook nog nooit eerder vertoonde beelden in de trailer. De getoonde scenes laten ons het Mushroom Kingdom zien als Mario (Chriss Prat) er voor het eerst arriveert. Uit het gesprek dat Mario met Toad voert blijkt dat Luigi (Charlie Day) op dit moment al ontvoerd is door Bowser (Jack Black). Het Mushroom Kingdom zit vol met Toads en details die naar Mario-games verwijzen, zo is onder andere de Cap-store uit Super Mario Odyssey in de achtergrond te zien. Het einddoel van Toad en Mario is het kasteel van Princess Peach. Bekijk de beelden zelf hieronder.

In Amerika verschijnt de film op 7 april in de bioscopen, maar wij mogen hem al eerder zien. België beleeft de primeur op 22 maart en Nederland is op 5 april aan de beurt.

Wat vind jij van de nieuwe beelden van het Mushroom Kingdom? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

2

Dennis

Hoofdafbeelding van Splatoon 3 bij meest verkochte Switch-spellen

3

Nieuws Splatoon 3 wint Game Award voor Best Multiplayer Game

09-12-2022

4

Robin

Bayonetta 3 wint Game Award voor Best Action Game

1

Nieuws Bayonetta 3 wint Game Award voor Best Action Game

09-12-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 4

Icelos

9 dec 22 om 09:55

#7846‍

2637 XP | 240 comments

Nooit verwacht dit te zeggen, maar ik heb echt zin in de Mario-film.

Tamadachi

9 dec 22 om 18:09

#7855‍

5167 XP | 640 comments

Deze trailer laat dan wel niet grote momenten zien maar door de vele referenties naar de games en de herkenbare Super Mario deuntjes is het toch een welkome trailer die mij alleen maar meer laat uitkijken naar de Super Mario Film.

rob1N

9 dec 22 om 10:54

#7848‍

5421 XP | 1044 comments

ze moeten wel oppassen dat ze niet te veel met trailers gaan strooien. Het duurt nog een paar maanden en dan is het straks eindelijk in de bios en dan kennen we de meeste stukjes al door alle trailers die we gezien hebben en nog komen gaan.

Martijn

9 dec 22 om 13:16

#7851‍

3582 XP | 416 comments

Dat is wat uitkijken ja. Er komt een moment dat ik zelf niet meer naar nieuwe beelden ga kijken. Ik weet nu dat ik deze film toch wel wil zien. Het ziet er mooi en leuk uit! Wel een iets andere wending in het verhaal, bijv. dat Mario Kart al meedoet en Peach vooralsnog niet ontvoerd is. Niet echt het beginverhaal als in Super Mario Bros. maar we zijn ook wel een aantal jaar verder. Ben erg benieuw wat ze ervan gemaakt hebben.

Maar ik wil het in de film zien. Niet alles al weten dankzij de trailers. Dit was een tof stukje animatie weer, maar misschien ga ik alvast maar minderen met alles te kijken, van deze film.  Zie het liever als deze film draait, in april.