Nieuwe editie LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt ook naar Switch

  • Nieuws

  • 10 sep 22 om 23:57

  • Jeroen

  • 1

Deze nieuwe versie, de Galactic Edition, zal op 1 november van dit jaar verschijnen. Deze editie zal volgestopt worden met allerlei extra speelbare personages.

Er werd al eerder bekend gemaakt dat er zeven DLC-pakketten zouden verschijnen, waarin een aantal populaire personages zitten. Deze zitten uiteraard inbegrepen bij deze nieuwe versie, maar volledig nieuw is dat er nog meer nieuwe personages naar het spel komen. Personages uit Clone Wars, Rebels, The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, de Summer Vacation TV Special en de nieuw te verschijnen serie Andor. Andor is een personage uit de Rogue One-film, die binnenkort zijn eigen serie krijgt op Disney+.

Als je het spel al hebt en alleen de DLC wil kopen, dan kan dat. De pakketten worden per stuk aangeboden voor 15 dollar, dat zich hoogstwaarschijnlijk rechtstreeks naar onze Euro zal vertalen. Als je ze allebei tegelijk koopt, ben je 25 dollar kwijt. Als je de Galactic Edition digitaal reserveert, dan krijg je nog een Obi-Wan bonuspersonage.

Willem schreef een paar maanden geleden de recensie van LEGO Star Wars: Skywalker Saga, die je hier nog even kan lezen.

Ga jij aan de slag met de extra personages, of vind je dat er in het basispakket al genoeg zitten? Laat het vooral weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Nieuwe trailer en releasedatum voor Uncle Chop’s Rocket Shop

0

Media Nieuwe trailer en releasedatum voor Uncle Chop's Rocket Shop

30-04-2024

0

Jeroen

Ontwikkelaar Temtem praat over vergelijkingen met Pokémon

0

Nieuws Ontwikkelaar Temtem praat over vergelijkingen met Pokémon

11-09-2022

1

Robin

Rayman keert terug in Mario + Rabbids Sparks of Hope

2

Nieuws Rayman keert terug in Mario + Rabbids Sparks of Hope

10-09-2022

4

Willem

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

11 sep 22 om 17:26

#6640‍

3572 XP | 415 comments

Iedere keer als ik over de "Skywalker Saga" hoor, denk ik van: ahja, dan zitten Episode VIII en IX er ook bij. Dat werkt echt als anti-reclame. Vond die films nogal tegenvallen, zelfs zonder al te hoge verwachtingen. Eigenlijk houd ik het liever bij Episode IV, V en VI, wat de films betreft. Misschien kunnen ze nog wat verbeteren door de verhaallijn wat te buigen of een paar leuke grappen toe te voegen?

Verder zal het vast een prima spel zijn. Die LEGO-games zijn over het algemeen best grappig en tof om te spelen. De term "Skywalker Saga" vind ik maar niks, dankzij Disney.