Niet alle cheats uit originele uitgaves in GTA Trilogy

  • Nieuws

  • 11 nov 21 om 18:39

  • Rik

  • 0

Vandaag komt de digitale versie van Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition uit voor de Nintendo Switch. In een interview met USA Today ter ere van de release laat producer Rich Rosado weten dat cheats uit de originele uitgaves terugkeren in de remasters. Er zijn echter een aantal uitzonderingen.

Volgens Rosado konden sommige cheats om technische redenen niet overgebracht worden naar de remasters. De remasters maken gebruik van de Unreal engine, een aantal van de oude cheats kon het team niet werkend krijgen in deze engine.

We moesten er een aantal verwijderen wegens technische redenen, bepaalde dingen die niet goed speelden in de Unreal base. Maar dat is waar ik het bij laat. Er zit plezier in het [zelf] ontdekken.

Welke cheats wel en welke cheats niet zijn terug te vinden in de remasters is dus nog even afwachten, spelers zullen dit zelf moeten ontdekken. De verwachting is dat er binnen een paar dagen online lijstjes zullen verschijnen met de overgebleven cheats.

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition bestaat uit de remasters van Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas. Het zijn de eerste GTA-games op een Nintendo-apparaat sinds Chinatown Wars (link naar het n1ntendo archief) op de Nintendo DS. Lees ook Erik’s artikel over de complexe relatie tussen GTA en Nintendo. Hoewel de digitale versie vandaag al beschikbaar is komt de fysieke versie van de remasters pas uit op 7 december.

Welke cheats hoop jij dat de remaster hebben overleefd? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: USA Today

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Officiële Twitch-app nu beschikbaar op de Nintendo Switch

4

Nieuws Officiële Twitch-app nu beschikbaar op de Nintendo Switch

11-11-2021

2

Rik

The Pokémon Company reageert op groeiende onvrede bij fans

9

Nieuws The Pokémon Company reageert op groeiende onvrede bij fans

11-11-2021

1

Erik

Reageer als eerste!