Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

Gamemill Entertainment heeft een nieuwe personagespotlight voor Nickelodeon All-Star Brawl 2 op YouTube gedeeld waarin Ember uit Danny Phantom centraal staat.

Ember komt oorpsornkelijk uit de cartoon Danny Phantom en is in Nickelodeon All-Star Brawl 2 een allrounder. Dankzij haar gitaar hebben haar aanvallen net wat meer bereik dan de die van de meeste allrounders, waardoor ze gemakkelijk schade kan aanrichten op tegenstanders. Daarnaast heeft ze een cheer-meter die haar speciale aanvallen extra kracht geeft als hij vol is. Verder zorgen veel van haar aanvallen ervoor dat Ember makkelijk combo’s kan uitvoeren.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet grotendeels voort wat in het eerste deel werd neergezet en kan worden gezien als Nickelodeon’s antwoord op Nintendo’s eigen Super Smash Bros-serie. Zo kun je vechten met personages als SpongeBob, Danny Phantom, de Ninja Turtles en vele anderen in hun typische omgevingen. Het verhaal gaat erover dat Vlad Plasmius, de aartsvijand van Danny Phantom, het Nickelodeon-universum voor zichzelf wil grijpen. Dat kan natuurlijk niet zomaar gebeuren, dus kies één van de bekende vechters om zijn snode plannen tegen te houden.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 komt op 3 november 2023 naar de Nintendo Switch.

Ga jij met Ember combo’s proberen te maken zodra Nickelodeon All-Star Brawl 2 uitkomt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GameMill Entertainment op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Nintendo gaat door met Emio-teasers in “Bureau van de Detective”

0

Nieuws Nintendo gaat door met Emio-teasers in "Bureau van de Detective"

21-07-2024

1

Rik

30XX – Was het maar geen roguelike

2

Review 30XX - Was het maar geen roguelike

04-10-2023

2

Dennis

Super Mario RPG pre-rendered cutscene graphics

5

Nieuws Super Mario RPG heeft zowel originele als vernieuwde soundtrack

03-10-2023

8

Dennis

Reageer als eerste!