Nickelodeon All-Star Brawl 2 voegt nieuwe spelmodi toe

  • Nieuws

  • 28 jun 24 om 13:30

  • Dennis

  • 0

Vechtgame Nickelodeon All-Star Brawl 2 heeft een nieuwe update gekregen. Deze voegt twee nieuwe spelmodi toe aan de game!

Update 1.9 breidt de speelmogelijkheden van Nickelodeon All-Star Brawl 2 verder uit. Als eerste is daar Squads Mode. In deze spelstand kiest iedere speler drie personages. Wanneer eentje wordt uitgeschakeld, neemt de volgende de plek in.

Wie meer uitdaging zoekt kan aan de slag met New Game+. In deze spelmode start je het verhaal van de game opnieuw, maar dan met alle cosmetische en vaardigheidsupgrades al vrijgespeeld. Wel gaat ook de moeilijkheidsgraad omhoog en veranderen de spelregels van sommige levels.

Naast deze nieuwe spelmodi bevat update 1.9 ook de nodige patches en bug fixes. Deze zijn terug te lezen op de website van het spel.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 verscheen in 2023 voor de Nintendo Switch en kreeg al diverse updates. In het spel ga je de strijd aan in Smash Bros.-stijl, maar dan met bekende personages uit het Nickelodeon universum.

Speel jij All-Star Brawl 2 nog geregeld? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

shadows of the damned switch

0

Nieuws Shadows of the Damned: Hella Remastered in oktober naar de Switch

24-07-2024

0

Mitch

Verdachte Nintendo Live-bedreigingen: ‘Na elk verloren potje Splatoon 3 werd ik bozer en bozer’

0

Nieuws Verdachte Nintendo Live-bedreigingen: 'Na elk verloren potje Splatoon 3 werd ik bozer en bozer'

28-06-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding van Speel dit weekend een thema van F-Zero 99 vrij in Tetris 99

1

Nieuws Speel dit weekend gratis thema van F-Zero 99 vrij in Tetris 99

28-06-2024

3

Erik

Reageer als eerste!