Nickelodeon All-Star Brawl 2 voegt deze week nieuw DLC-personage toe

Gamemill Entertainment heeft een nieuwe personagespotlight voor Nickelodeon All-Star Brawl 2 op YouTube gedeeld waarin het aankomende DLC-personage Zuko uit Avatar: The Last Airbender centraal staat. Hij zal vanaf 24 april 2024 als vechter beschikbaar zijn. 

De trailer geeft een duidelijk overzicht van Zuko als vechter. Hij is een ‘vurig’ personage dat gebruik maakt van een gevarieerde moveset met snelle aanvallen, sterke combo’s en de meedogenloze kracht van de Dansende Draak. Hieronder is wat meer informatie over hem te lezen (vertaald):

Ontketen de macht van de Vuurnatie! Prins Zuko blinkt uit met snelle, vlammende aanvallen, die gemakkelijk kunnen uitgroeien tot krachtige combo-tools. Haal Zuko’s zwaarden tevoorschijn om op de concurrentie in te slaan en gooi ze vervolgens over het podium om je combo’s uit te breiden. Beheers de langzame maar verwoestende Dancing Dragon Punch om enorme schade toe te brengen en je vijanden de lucht in te sturen – pas alleen op dat je jezelf niet openstelt voor een tegenaanval!

Zuko is niet het enige personage uit Avatar: The Last Airbender dat toegevoegd gaat worden aan Nickelodeon All-Star Brawl 2 als DLC. Zo is al bekend gemaakt dat Generaal Iroh in de toekomst toegevoegd gaat worden en naast hem kunnen we nog meer personages uit de serie verwachten.

Ben jij er al klaar voor om vanaf 24 april 2024 met Zuko de strijd aan te gaan tegen de andere personages in Nickelodeon All-Star Brawl 2? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GameMill Entertainment op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt releasetrailer

0

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt releasetrailer

24-04-2024

1

Rik

Eerste update voor Pepper Grinder aangekondigd

0

Nieuws Eerste update voor Pepper Grinder aangekondigd

24-04-2024

0

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

24 apr 24 om 20:54

#13512‍

5899 XP | 1092 comments

Naast Zuko en Iroh zitten ook Aang en Azula in de game. Toph zat in het eerste deel maar niet in deze. Korra zit ook in beide. Best veel liefde voor Avatar eigenlijk.