Nickelodeon All-Star Brawl 2 onthult DLC-personages

Nu de release van Nickelodeon All-Star Brawl 2 steeds dichterbij komt, is er onthuld dat de game DLC-personages gaat krijgen en is er een trailer voor de champagnemodus verschenen.

Mr. Krabs (SpongeBob SquarePants, verschijnt begin 2024), Zuko en Iroh (Avatar: The Last Airbender) en Rocksteady (Teenage Mutant Ninja Turtles) zijn de eerste vier DLC-personages die aan All-Star Brawl 2 worden toegevoegd. Daarnaast zijn ze ook alle vier inbegrepen bij de seizoenspas, die zit inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition en Ultimate Edition van de game. Om het allemaal wat overzichtelijker te maken staat hieronder weergeven wat er allemaal met elke versie van de game meekomt:

Nickelodeon All-Star Brawl 2

  • basisspel: €49,99
  • Digital Deluxe: €69,99 (Bevat Season Pass-content tegen gereduceerde bundelprijs).
  • Ultimate Edition: $79,99 (Bevat Digital Deluxe-content + het Kostuumpakket tegen gereduceerde bundelprijs).
    Lanceringsbonus: Patricks exclusieve Elastic Waistband-kostuum, voor spelers die van 7 tot 14 november een editie van de game digitaal kopen of de game fysiek bestellen.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 bevat dus zoals hierboven vermeld ook verschillende DLC-opties, die hieronder voor jullie op een rijtje staan.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 DLC opties:

  • seizoenspas: $24,99 (Bevat alle 4 nieuwe DLC Brawlers + exclusief SpongeBob Quickster-kostuum).
  • Kostuumpakket: $19,99 [Bevat 1 extra kostuum voor elk personage].
  • Toekomstige individuele DLC Brawlers: $6,99 voor elk nieuw personage (+3 kostuums inbegrepen), komt volgend jaar!

Naast de aankondiging van de vier nieuwe DLC-personages, heeft GameMill Entertainment ook de eerste trailer voor de campagnemodus van de game. Deze bevat een volledig nieuw verhaal waarin spelers vechten om Vlad Plasmius, de aartsvijand van Danny Phantom, ervan te weerhouden het Nickelodeon-universum te overheersen. Tijdens deze modus zal je je vaardigheden ontwikkelen, unieke power-ups gebruiken, het opnemen tegen gevaarlijke vijanden, onverwachte bondgenoten ontmoeten en nog veel meer.

Daarnaast bevat All-Star Brawl 2 ook een soort arcademodus waarin je kleine minigames zoals “Pop the Slime Balloons” (een soort van Break the Targets uit Smash Bros.) en “Whack-a-bot” kan spelen. Daarnaast kan je het in de boss-rush modus opnemen tegen de unieke eindbazen uit de campagne en is er een speedrun-optie beschikbaar voor sommige van deze singelplayer-modi.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet grotendeels voort wat in het eerste deel werd neergezet en kan worden gezien als Nickelodeon’s antwoord op Nintendo’s eigen Super Smash Bros-serie. Zo kun je vechten met personages als SpongeBob, Danny Phantom, de Ninja Turtles en vele anderen in hun typische omgevingen. Het verhaal gaat erover dat Vlad Plasmius, de aartsvijand van Danny Phantom, het Nickelodeon-universum voor zichzelf wil grijpen. Dat kan natuurlijk niet zomaar gebeuren, dus kies één van de bekende vechters om zijn snode plannen tegen te houden.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 komt op 3 november 2023 naar de Nintendo Switch.

Wat vind jij van deze nieuwe toevoegingen aan Nickelodeon All-Star Brawl 2? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GameMill Entertainment op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Deltarune_fanart

0

Nieuws Deltarune komt officieel in eShop wanneer Chapter 4 klaar is

01-11-2023

0

Evelyne

Nintendo Museum Logo

3

Nieuws Nintendo onthult logo Nintendo Museum

01-11-2023

4

Evelyne

Discussieer met ons mee! 5

Yosher

1 nov 23 om 15:23

#11979‍

6142 XP | 1139 comments

Mr. Krabs (verschijnt begin 2024), Zuko, Rocksteady en Iroh plus zijn de eerste vier DLC-personages die aan All-Star Brawl 2 worden toegevoegd.

Iroh nadat hij uit de gevangenis is ontsnapt dus.

Wel leuke toevoegingen, maar ook raar dat twee van de vier DLC vechters van Avatar zijn, en dat op deze manier ook 3 vuur stuurders in de game zitten. En ook allemaal in een familie. 

Als Avatar fan klaag ik niet, maar het komt wel een beetje raar over. 

reporterdavid

1 nov 23 om 18:49

#11982‍

1211 XP | 241 comments

Hmmm hoe zou het zitten met de rechten van FoP. Timmy Turner of mr Crocker zou een geinige toevoeging zijn. 

Yosher

1 nov 23 om 22:16

#11985‍

6142 XP | 1139 comments

Van wat ik heb begrepen zouden de rechten op die show echt all over the place zijn, wat het echt enorm moeilijk maakt om er iets van in de game te stoppen. Of misschien gewoon te kostelijk, en zij hebben zeer zeker het Smash Bros budget niet.

Martijn

2 nov 23 om 14:09

#11992‍

3881 XP | 447 comments

Hmm... Wel Rocksteady maar geen Bebop? Vage keuze weer. Had dan een meer op zichzelf staand personage gekozen of iemand uit een andere serie. Sommige keuzes voor vechters zijn behoorlijk vreemd...

Yosher

2 nov 23 om 15:57

#11997‍

6142 XP | 1139 comments

Ik denk dat ze dat juist extra doen, omdat in Smash het vak de personages zijn die je juist van een serie zou verwachten. En dan doen ze dat hier anders om zich nog meer van Smash te onderscheiden. Denk ik.