Netflix deelt trailer en releasedatum voor Pokémon Concierge

  • Nieuws

  • 15 nov 23 om 01:13

  • Rik

  • 2

Netflix en The Pokémon Company hebben een eerste trailer voor Pokémon Concierge gedeeld. Ook is bekend gemaakt dat de stop-motion serie nog eind dit jaar te zien zal zijn op Netflix.

Het bestaan van de nieuwe serie werd aangekondigd tijdens de Pokémon Presents van afgelopen februari. In Pokémon Concierge volgen we Haru, die wordt aangenomen als Concierge bij het Pokémon Resort. Dit is een resort waar Pokémon de gasten zijn. Haru is verantwoordelijk voor het geluk dat de Pokémon-gasten ervaren in het resort. Een zekere Psyduck zal een speciale rol spelen in de serie.

Mensen zijn in weergegeven met een plastic look in de serie, maar Pokémon hebben nagenoeg allemaal een wollige vilt-look. Bekijk de trailer hieronder zelf:

Pokémon Concierge bestaat uit vier afleveringen van tussen de 14 en 20 minuten. Alle afleveringen komen gelijktijdig beschikbaar op 28 december 2023, exclusief op Netflix.

Ga jij Pokémon Concierge kijken? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Lanceertrailer voor Switch-versie Hogwarts Legacy

0

Nieuws Lanceertrailer voor Switch-versie Hogwarts Legacy

15-11-2023

3

Rik

Stemactrice Zelda zou haar “dolgraag” spelen in Zelda-film

5

Nieuws Stemactrice Zelda zou haar "dolgraag" spelen in Zelda-film

14-11-2023

4

Mark

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

15 nov 23 om 12:57

#12140‍

5383 XP | 1037 comments

the fuq... oke, het is wat anders dan de zoveelste anime, maar wtf!? 

Vinescular

15 nov 23 om 14:24

#12142‍

96 XP | 9 comments

Weet iemand of en wanneer de afleveringen van Ultimate Journeys in het Nederlands op Netflix komen? Ik zie alleen de eerste 12 afleveringen in de Pokémon TV-app en op Netflix nog helemaal niets.