Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

Dit en meer deelt Xenoblade-regisseur Tetsuya Takahashi in een uitgebreide boodschap als onderdeel van de recent uitgebrachte Xenoblade Chronicles Original Soundtrack Trinity Box.

Volgens Takahashi hebben we de jazz-geïnspireerde soundtrack in Xenoblade Chronicles 2 – Torna: The Golden Country te danken aan de film Whiplash uit 2015. Hij prees componist Yasunori Mitsuda en sprak vervolgens over Torna. Takahashi had gehoopt om “een jazzachtige sfeer” in het hoofdspel te integreren, maar “er was niet genoeg tijd om dit te realiseren”.

In dezelfde boodschap geeft hij aan dat hij “met Xenoblade Chronicles 3 een diepgewortelde gemoedsrust en vertrouwen ervaart”, wat hij beschouwt als de ultieme harmonie. Dezelfde Trinity Box bevatte ook een boodschap van componist Kenji Hiramatsu, waarin hij stelt dat “het tijd is voor een frisse start.”

Een screenshot van Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country

Torna – The Golden Country is een uitbreiding van Xenoblade Chronicles 2, dat in 2018 op de Nintendo Switch uitkwam. Wij noemden het destijds “kort, maar krachtig” in onze review.

Welke Xenoblade Chonicles soundtrack is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments!

Bron: NintendoEverything

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Hoofdafbeelding bij Review van EA Sports FC 24 voor Nintendo Switch

3

Review EA Sports FC 24 - Eindelijk op niveau

03-10-2023

7

Thijmen

Fire Emblem Heroes krijgt Merchant’s Havest-event

0

Media Fire Emblem Heroes krijgt Merchant's Havest-event

02-10-2023

3

Karlijn

Discussieer met ons mee! 1

Garrus

2 okt 23 om 20:32

#11668‍

1576 XP | 287 comments

Donkey Kong Country 2 mag dan wat mij betreft áltijd op de nummer een staan qua muziek.. maar Xenoblade 2 komt zeker op de tweede plek! Wat een fantastisch OST, zowel in de main game als in de DLC. "Counterattack", "A Nopon's Life" "The Tomorrow With You".. en zoveel meer. De franchise staat bekend om zijn fantastische OST's, maar die van XC2 steekt er met schouders bovenuit. Snel nog een keer spelen!