Miyamoto denkt niet dat Nintendo veel verandert als hij stopt

In een interview met NPR werd Shigeru Miyamoto gevraagd hoe Nintendo zal zijn als hij stopt bij het bedrijf. Volgens hem zal er niet veel veranderen.

Miyamoto vertelde aan NPR dat veel van de werknemers van het bedrijf, inclusief degenen die aan Mario-spellen werken, “allemaal het gevoel hebben van wat het betekent om Nintendo te zijn.”

De volledige uitspraak van Miyamoto (vertaald):

“Weet je, ik heb echt het gevoel dat er niets gaat veranderen. Het zal waarschijnlijk hetzelfde blijven. Er zijn, weet je, mensen in het uitvoerende team, makers binnen het bedrijf en ook mensen die Mario maken, ze hebben allemaal dit gevoel van wat het betekent om Nintendo te zijn. En dus is het niet zo dat er veel verschillende meningen over en weer gaan. Iedereen heeft een soort gedeeld begrip van wat het betekent om Nintendo te zijn. En dus zelfs als er nieuwe ideeën komen, is er altijd het feit dat het een nieuw idee is, maar ook het feit dat, is het een nieuw idee dat echt de essentie van Nintendo heeft of niet? En ik denk dat dat iets is dat, weet je – we hebben deze ongelooflijke gedeelde visie, bijna een beetje eng gedeelde visie, hierover. Dus ik denk dat er niet veel gaat veranderen.”

 

Shigeru Miyamoto, legendarische ontwikkelaar bij Nintendo

Denk jij dat Nintendo zal veranderen wanneer Miyamoto bij het bedrijf stopt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: NPR

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Fan Friday: Retro Pokémon Muurschildering

2

Special Fan Friday: Retro Pokémon Muurschildering

03-03-2023

6

Rik

Nintendo Switch Online App krijgt update versie 2.5.0

3

Nieuws Nintendo Switch Online App krijgt update versie 2.5.0

02-03-2023

7

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

3 mrt 23 om 10:49

#9044‍

5167 XP | 640 comments

Nou, ik denk dat in de afgelopen jaren toen Miyamoto een stapje terug heeft gedaan wel gebleken is dat de jongere ontwikkelaars die bijvoorbeeld aan Super Mario Odyssey hebben gewerkt over genoeg talent en passie bezitten om Nintendo zonder deze belangrijke man te kunnen voortzetten.