Miyamoto deelt video ter ere van jubileum Super Nintendo World

  • Nieuws

  • 20 feb 24 om 19:16

  • Karina

  • 1

Shigeru Miyamoto, videogame-ontwerper en producent bij Nintendo, heeft een video gedeeld ter ere van het 1-jarig jubileum van Super Nintendo World.

Super Nintendo World, gelegen in Universal Studios Japan, is een themapark dat een eerbetoon is aan de wereld van Nintendo. Miyamoto, de creatieve geest achter iconische personages zoals Mario, Donkey Kong en The Legend of Zelda, leidde Nintendo-fans rond voor een eerste blik op Super Nintendo World.

Het park, dat een jaar geleden zijn deuren opende, biedt bezoekers de kans om zich onder te dompelen in de werelden van hun favoriete Nintendo-games. Van recreaties van het Mushroom Kingdom tot interactieve attracties zoals de Mario Kart Dark Ride, Super Nintendo World is een bestemming voor Nintendo-fans. Bekijk de tweet hieronder voor een voorproefje.

Terwijl we het 1-jarig jubileum van Super Nintendo World vieren, is het duidelijk dat het park een impact heeft gehad op de wereld van themaparken en gaming. Met zijn mix van interactieve ervaringen en recreaties van Nintendo-werelden, heeft Super Nintendo World een nieuwe standaard gezet voor wat een themapark kan zijn.

Wat vind je van de video die door Miyamoto is gedeeld? Zou jij Super Nintendo World willen bezoeken? Deel je gedachten in de comments!

Bron: Universal Studios Hollywood X

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

1

Karina

Hoofdafbeelding bij Nintendo Direct van September 2023: wat kunnen we verwachten

3

Special Wat te verwachten in de Nintendo Direct Partner Showcase van 21 februari?

20-02-2024

4

Robin

Princess Peach: Showtime! – Achter de gordijnen

5

Hands-on Princess Peach: Showtime! - Achter de gordijnen

20-02-2024

7

Karina

Discussieer met ons mee! 1

reporterdavid

21 feb 24 om 00:50

#13079‍

1196 XP | 238 comments

het is nog niet voorbij. Er komen wellicht nog 2 nieuwe Universal parken met Mario; in Florida (Epic Universe) en in… Europa?