Mika and the Witch's Mountain deze maand naar Switch

  • Nieuws

  • 8 aug 24 om 13:38

  • Karina

  • 2

Mika and the Witch’s Mountain komt op 21 augustus 2024 naar de Nintendo Switch. Het spel is ontwikkeld door Chibig en Nukefist en volgt het verhaal van Mika, een aspirant-heks die pakketten bezorgt aan de inwoners van een klein eiland.

In de game neemt Mika ons mee op een reis naar de top van de berg, waarbij thema’s zoals inspanning, vriendschap en gemeenschap centraal staan. Spelers kunnen de landschappen van Mont Gaun verkennen en de geheimen van de berg ontdekken.

De trailer, die gisteren door Nintendo op YouTube werd geplaatst, geeft een voorproefje van de wereld en de verhaallijn die spelers kunnen verwachten.

Mika and the Witch’s Mountain zal beschikbaar zijn in de eShop voor 19,99 euro.

Ben jij van plan om Mika and the Witch’s Mountain aan te schaffen? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: Youtube

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

3

Nieuws Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

19-09-2024

2

Erik

Nintendo op zoek naar ‘Nintendo-specialisten’ in Canada

0

Nieuws Nintendo op zoek naar 'Nintendo-specialisten' in Canada

08-08-2024

1

Thijmen

vividlope header

1

Review Vividlope - Nostalgische trip

08-08-2024

2

Mitch

Discussieer met ons mee! 2

Tamadachi

9 aug 24 om 11:10

#14124‍

5419 XP | 656 comments

Het blijft een fantastisch bedacht  origineel idee om van pakketjes bezorgen in de stijl van Studio Ghibli's Kiki's Delivery Service waarvan de ontwikkelaar Chibig heeft gezegd dat het daar duidelijk inspiratie heeft opgedaan deze veelbelovende video game te ontwikkelen. Het is niets voor niets dat ik mijn steentje aan de ontwikkeling heb bijgedragen door de kickstarter te steunen en kan je dus mijn naam straks in de credits vinden.

Karina

9 aug 24 om 16:45

#14128‍

307 XP | 44 comments

Wat een toffe reactie! Echt super dat je via Kickstarter hebt bijgedragen aan de ontwikkeling van Mika and the Witch’s Mountain! Hoe cool dat jouw naam straks in de credits staat! Het is inderdaad duidelijk dat de game wat Kiki-vibes heeft, en dat maakt het alleen maar leuker. Kan niet wachten om het zelf te spelen!