Mighty Morphin Power Rangers: Rita's Rewind lijkt naar de Switch te komen

  • Nieuws

  • 18 jun 24 om 10:23

  • Dennis

  • 1

De pas aangekondigde beat-em-up Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind lijkt onderweg naar de Switch. Dat is te zien op de officiële website van het spel.

De game werd vorige week onthuld door maker Digital Eclipse. Met een Announce Trailer deed de maker Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind uit de doeken. In deze beat-em-up beleven spelers een heel nieuw Power Rangers-avontuur waarin de kwaadaardige Rita het verleden probeert te veranderen om het oprichten van de Rangers te voorkomen.

Bij de aankondiging is niet bekendgemaakt op welke platformen de game verschijnt. Maar wie nu op de officiële website op “buy now” klikt, krijgt een pop-up met de beschikbare platformen. Hier staat ook het Nintendo Switch-logo tussen. Wie daarop klikt komt vooralsnog uit op de Amerikaanse My Nintendo Store. Bevestigd is het dus nog niet, maar de kans dat de beat-em-up naar de Switch komt lijkt groot.

De aankondigingstrailer verscheen vorige week

Mighty Morphin Power Rangers: Rita’s Rewind verschijnt eind 2024. De game wisselt beat-em-up actie zoals we die kennen van bijvoorbeeld Streets of Rage en Shredder’s Revenge af met 3D-segmenten.

Is het voor jou Morphin’ time? Of had je liever een andere soort game gezien met de Power Rangers in de hoofdrol?

Bron: Digital Eclipse

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

N1-UP zoekt nieuwe redacteuren!

0

Special N1-UP zoekt nieuwe redacteuren!

18-06-2024

6

Erik

Metroid Dread-director: “Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest”

2

Nieuws Metroid Dread-director: "Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest"

17-06-2024

4

Coen

Discussieer met ons mee! 1

Selan

18 jun 24 om 10:34

#13779‍

2891 XP | 531 comments

Beter dat deze naar de Switch komt inderdaad. Zo erg genoten van de TMNT games, en nu Power Rangers? My childhood, dus laat maar komen