Massaal wezens vangen in lanceertrailer Temtem

  • Nieuws

  • 7 sep 22 om 23:38

  • Jeroen

  • 0

Deze MMO is al een hele tijd in ontwikkeling, maar deze is gisteren dan toch eindelijk verschenen in de eShop!

In Temtem is het de bedoeling dat je alle Temtems vangt, dat zijn een soort Pokémon-achtige wezens. Zoek je route door de Airborne Archipelago, strijdt online met andere temmers, breidt je huis uit of ga samen met een maat op pad.

In de Story Campaign bezoek je zes eilanden, en trek je ten strijde tegen Clan Belsoto. Verdere noemenswaardige kenmerken zijn dat alles helemaal online is, waarin je tegen elkaar strijdt, maar ook zeker samen kan werken. Het hele verhaal kan namelijk ook samen met iemand anders gespeeld worden. Temtem is beschikbaar op een fysieke cartridge, maar kan ook digitaal aangeschaft worden in de eShop. Temtem is vanaf nu verkrijgbaar, en de lanceertrailer kun je hieronder bekijken.

Onze eigen Patrick heeft ruim twee en een half jaar geleden al een vroege versie van Temtem mogen spelen. Als je benieuwd bent naar deze beelden, kun je deze hier bekijken.

Heb je wel interesse in een MMO waarin je, samen of met anderen, Pokémon-achtige wezens moet vangen? Laat het vooral weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Nintendo deelt officiële kaart van de Splatoon-wereld

1

Nieuws Nintendo deelt officiële kaart van de Splatoon-wereld

08-09-2022

3

Rik

One Ok Rock speelt het Ending Theme van Sonic Frontiers

0

Media One Ok Rock speelt het Ending Theme van Sonic Frontiers

07-09-2022

1

Jeroen

Reageer als eerste!