Maak je eigen Animal Crossing Halloween-pompoen met dit stencil

  • Nieuws

  • 14 okt 21 om 15:37

  • Rik

  • 0

Over twee weken is het Halloween. Hoewel deze feestdag traditioneel niet groots gevierd wordt in Nederland en BelgiĆ« is het wel een belangrijke feestdag in de VS. Reden genoeg voor Nintendo om instructies online te plaatsen om je eigen ‘Jack-o-lantern’ te maken in de stijl van Animal Crossing.

Op de website van Play Nintendo kun je een stencil downloaden waarmee je het gezicht van Animal Crossing-personage Jack op een pompoen kunt overbrengen. Volgens Play Nintendo heb je naast een pompoen en het stencil ook nog een pen, potlood of marker, plakband of tape, een schaar, punaises en een ‘pompoen-snijset’ nodig. Minderjarige crea-bea’s hebben ook begeleiding van een volwassene nodig, want scharen en snijsets zijn natuurlijk scherp. Verdere instructies staan (in het Engels) op het stencil.

Wie trouwens nog op zoek is naar een simpel Halloween-kostuum, kan op Play Nintendo een toffe Wario-snor downloaden. Beide stencils zijn ook te downloaden via de galerij onder dit bericht.

Laat het ons vooral weten als je aan de slag gaat met je eigen Animal Crossing-pompoenlantaarn, bijvoorbeeld door ons te taggen op instagram! (@n1upnl) Dan delen we je creatie ook op onze site en social media kanalen! Wario-selfies zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Fans van Animal Crossing: New Horizons kunnen morgenmiddag om 16:00 kijken naar een Animal Crossing-Direct over nieuwe toevoegingen aan de game. De laatste nieuwtjes uit de Direct vind je daarna natuurlijk ook terug op N1-UP!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

0

Erik

Lancering Switch OLED lijdt onder leveringstekorten in Japan

1

Nieuws Lancering Switch OLED lijdt onder leveringstekorten in Japan

14-10-2021

2

Rik

Lancering Switch OLED significant groter dan Switch Lite in Verenigd Koninkrijk

2

Nieuws Lancering Switch OLED significant groter dan Switch Lite in Verenigd Koninkrijk

13-10-2021

0

Ness

Reageer als eerste!