Little Nightmares III aangekondigd voor 2024

Er staan nog meer lugubere avonturen op je te wachten. Little Nightmares III is aangekondigd en komt ook ook naar de Nintendo Switch.

Tijdens de opening van Gamescom 2023 gisterenavond, werd ook Little Nightmares III aangekondigd. Het is alweer het derde deel in deze griezel-platformserie, met deze keer een belangrijke rol voor de nieuwe online coöp-modus. Uitgever Bandai Namco heeft hiervoor ook een onthullingstrailer vrijgegeven, die je hier kunt bekijken.

Er zijn weer een hoop griezelige taferelen om te aanschouwen

Voor het eerst in de serie kun je samen met een vriend of vriendin de angsten uit je kindertijd onder ogen zien. Bandai Namco bevestigd dat de game dan ook speelbaar zal zijn in online coöp-modus. Daarbij nemen spelers ieder de rol aan van één van de twee nieuwe personages, Low en Alone. Zij proberen te ontsnappen uit Nowhere, door te reizen door de Spiraal: een duistere en dreigende wereld. Beide personages beschikken over een eigen iconisch item. Zo heeft Low een pijl en boog, terwijl Alone over een moersleutel beschikt. Deze zullen zij hard nodig hebben om hen te helpen en puzzels op te lossen. Het spel is ook in je eentje te doorlopen, waarbij de AI van het spel het tweede overgebleven personage bestuurt.

De vorige delen verschenen eerder al op de Nintendo Switch. Zo behaalde Little Nightmares: Complete Edition een 8.5 en Little Nightmares II een 8.0 in onze reviews. Het is nog niet bekend wanneer Little Nightmares III precies uitkomt, maar hij staat gepland voor in 2024.

Heb jij de eerste twee delen gespeeld en ben je mogelijk ook geïnteresseerd in dit derde deel? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Remaster van Turok 3: Shadow of Oblivion in de maak

0

Nieuws Remaster van Turok 3: Shadow of Oblivion in de maak

23-08-2023

2

Martijn

Star Wars: Dark Forces Remaster is aangekondigd

2

Nieuws Star Wars: Dark Forces Remaster is aangekondigd

23-08-2023

4

Martijn

Reageer als eerste!