Little Kitty, Big City meer dan 100.000 keer verkocht

  • Nieuws

  • 15 mei 24 om 13:00

  • Karina

  • 2

“Little Kitty, Big City”, ontwikkeld door Double Dagger Studio, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt in zijn verkoop. Binnen de eerste 48 uur na de release zijn er wereldwijd meer dan 100.000 exemplaren verkocht op alle platforms. Het spel werd afgelopen donderdag uitgebracht.

Spelers kunnen op hun eigen tempo de stad verkennen, vrienden maken met een kleurrijke cast van spraakzame dieren en quests voltooien. Spelers hebben de vrijheid om hun Kitty aan te passen met een overvloed aan schattige hoeden. Ze kunnen ook een dutje doen in de zon, potten omver slaan en uiteindelijk hun weg naar huis vinden.

Het spel is nu beschikbaar in de Switch eShop.

Zou je ‘Little Kitty, Big City’ kopen om de charmante wereld te verkennen en avonturen te beleven met je virtuele Kitty? Laat het ons weten in de comments! 

 

Bron: Twitter/X

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Mario & Luigi: Brothership krijgt Amerikaanse leeftijdsclassificatie

0

Nieuws Mario & Luigi: Brothership krijgt Amerikaanse leeftijdsclassificatie

27-07-2024

1

Rik

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Hoofdafbeelding bij Super Mario Land en meer nu te spelen op Nintendo Switch Online

5

Nieuws Super Mario Land en meer naar Nintendo Switch Online

15-05-2024

2

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

15 mei 24 om 13:13

#13626‍

3956 XP | 744 comments

Ik wil hem best kopen, het ziet er tof uit. Het concept lijkt me wel weer een beetje overgenomen door de manga/anime Chi's Sweet Home.

Karina

15 mei 24 om 13:58

#13627‍

263 XP | 37 comments

Hey Apenknul!

Ik ga morgen een uitgebreide review plaatsen over dit spel! Hopelijk helpt dit je bij het beslissen of het spel iets voor jou is of niet!