Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

  • Nieuws

  • 15 mei 24 om 14:24

  • Coen

  • 0

Speel je Dead By Daylight en ben je groot fan van Dungeons & Dragons en Castlevania? Dan heb jij geluk! Deze franchises worden binnenkort toegevoegd aan Dead By Daylight.

Dead By Daylight is 14 mei acht jaar oud geworden en dat heeft Behavior Interactive gevierd door twee nieuwe cross-overs aan te kondigen. Als eerst komt Dungeons & Dragons naar het horrorspel. In deze uitbreiding kun je spelen als Vecna (vertolkt door Matthew Mercer) een van de gevaarlijkste tegenstanders in heel Dungeons & Dragons. Aan de andere kant van het conflict kun je ook als Survivor spelen met een vrouwelijke elf en mannelijke menselijke bard. Ieder personage komt met zijn eigen krachten die rechtstreeks uit het bekende bordspel komen, inclusief het rollen van de D20.

Naast deze Dungeons & Dragons-uitbreiding heeft Behavior een korte teaser gedeeld waarin te zien is dat Castlevania ook naar Dead By Daylight komt. In de korte trailer zien we het iconische kasteel en natuurlijk de verdoemde vampier Dracula zelf.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat Dead By Daylight cross-over heeft met andere horrorseries. Zo zijn Stranger Things, Halloween, Silent Hill, Resident Evil en veel meer ook van de partij.

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

1000 x resist header image

2

Review 1000 x Resist - Ga dit beleven

26-05-2024

2

Mitch

Hoofdfbeelding bij Pokémon-games nog nooit zo succesvol als op Nintendo Switch

2

Nieuws Pokémon-games nog nooit zo succesvol als op Nintendo Switch

16-05-2024

1

Erik

Little Kitty, Big City meer dan 100.000 keer verkocht

2

Nieuws Little Kitty, Big City meer dan 100.000 keer verkocht

15-05-2024

2

Karina

Reageer als eerste!