LEVEL-5 viert 25e verjaardag: maakt 'snel' releasedata bekend

  • Nieuws

  • 28 okt 23 om 11:42

  • Rik

  • 0

Hoera! De Japanse ontwikkelaar LEVEL-5 is jarig! Het bedrijf mag vandaag, 28 oktober, 25 kaarsjes uitblazen.

Dit viert LEVEL-5 op verschillende manieren. Zo kunnen fans speciale wallpapers ter gelegenheid van de 25th Anniversary downloaden van de bijbehorende site. Maar misschien nog wel belangrijker: CEO en oprichter Akihiro Hino heeft op X aangekondigd dat in de nasleep van de verjaardagsfestiviteiten ‘verschillende releasedata’ bekend zullen worden gemaakt. Wanneer we de aankondigingen precies mogen verwachten is onbekend, maar het zal in ieder geval in november zijn. Het is eveneens afwachten welke titels een releasedatum krijgen. LEVEL-5 heeft namelijk vijf games in de pijplijn zitten die allemaal nog een (westerse) releasedatum moeten krijgen:

Het is te verwachten dat in ieder geval DECAPOLICE, FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time en Inazuma Eleven: Victory Road een releasedatum krijgen. Deze spellen staan vooralsnog met een voorlopige release in ‘2023’ gepland. Hou er echter rekening mee dat mogelijk niet alle 2023-titels voor het einde van het jaar uit zullen komen. Het is namelijk onwaarschijnlijk dat LEVEL-5 drie grote titels zo kort op elkaar uitbrengt. Ook van de nieuwe Professor Layton is de kans klein dat er een releasedatum wordt gedeeld, deze game kwam sowieso pas volgend jaar uit.

Wat was jouw favoriete LEVEL-5 game uit hun 25-jarig bestaan? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Suika Game – Is het zijn virale status waard?

0

Review Suika Game – Is het zijn virale status waard?

28-10-2023

5

Erik

Hoofdafbeelding bij Splatoon 3 krijgt Splatfest ter ere van Halloween

3

Nieuws Splatoon 3's Splatfest ter ere van Halloween is nu live

28-10-2023

4

Erik

Reageer als eerste!