Let op: Sonic x Shadow Generations is gelekt

  • Nieuws

  • 3 dagen geleden

  • Mitch

  • 1

De eerste foto’s en screenshots uit de retail-versie van Shadow en Sonic’s gezamenlijke avontuur staan online.

Er lijken ondertussen meerdere beelden van Sonic x Shadow Generations online te circuleren. Het gebeurt helaas vaker dat Nintendo Switch games voor release al in handen komen van mensen. Met nam grote first party games, zoals bijvoorbeeld Pikmin 4 en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Maar ook de grotere third party games, zoals deze Sonic, zijn niet veilig. Interessant detail trouwens: volgens deze Redittor draait de game 720p/30 fps op Switch. Dit is echter voor nu tweedehands info, al zal het niet lang meer duren voordat de game op 22 oktober verschijnt.

Shadow met DOOM wings screenshot

Om de fysieke exemplaren van de games op tijd in de winkels te krijgen voorrelease, moeten deze ongeveer een week te vroeg verzonden worden. Hier breken een aantal retailers inmiddels standaard de zogeheten ‘street date’, de dag waarop ze de game mogen meegeven. Fans die spoilers willen vermijden wordt aangeraden de komende dagen social media te vermijden. Wil je een spoilervrije impressie lezen, dan raad ik mijn Gamescom preview aan.

Sonic Generations kwam oorspronkelijk uit op 1 november 2011 en werd universeel geprezen. Het spel was origineel gemaakt om het twintigste jaar van het snelste egeltje ter wereld te vieren. Nu, dertien jaar later, komt SEGA met een remaster met nieuwe content, die draait om Shadow the Hedgehog. Deze krijgt zijn eigen set aan stages, gebaseerd op onder andere Sonic Adventure 2, Sonic 06 en natuurlijk zijn eigen game, Shadow the Hedgehog uit 2005. Al heeft ‘ie deze keer (gelukkig) geen machinegeweer.

Sonic x Shadow Generations verschijnt 22 oktober voor alle grote platformen, waaronder de Nintendo Switch. Zoals gebruikelijk zal N1-UP de spoilers niet behandelen voor de release.

Kijk jij uit naar Sonic en Shadow’s gezamenlijke avontuur? Laat het horen in de comments.

Bron: Reddit

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Waarschuwing: Mario & Luigi: Brothership is gelekt

0

Nieuws Waarschuwing: Mario & Luigi: Brothership is gelekt

22-10-2024

1

Robin

Soul Calibur 2 2003 screenshot

4

Nieuws Tekken-maker Harada: 'Het vuur van Soul Calibur is nog niet gedoofd'

19-10-2024

2

Mitch

Super Mario Party Jamboree – Wat een feest!

0

Review Super Mario Party Jamboree - Wat een feest!

19-10-2024

6

Daan

Discussieer met ons mee! 1

Wonderboy

7 uur geleden

#14677‍

213 XP | 41 comments

Want nu lopen mensen het gevaar om gespoiled worden mbt het diepgaande verhaal van de game ofzo?