LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt uit op 5 april

  • Nieuws

  • 22 jan 22 om 00:49

  • Rik

  • 3

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga heeft eindelijk een releasedatum! Op 5 april 2022 kunnen Star Wars-fans aan de slag met de LEGO-variant van de saga. 

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga werd al in 2019 aangekondigd en had eigenlijk datzelfde jaar moeten uitkomen. Vervolgens werd de game meerdere malen uitgesteld, eerst naar augustus 2020, de lente van 2021 en uiteindelijk naar begin 2022. Nu laten uitgever Warner Bros. Interactive en ontwikkelaar TT Games dan eindelijk weten dat 5 april de definitieve datum wordt.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vertelt het verhaal van alle drie de Star Wars trilogieën op de bekende humoristische LEGO-manier. Spelers kunnen zelf de volgorde van hun avontuur bepalen en hoeven zich dus niet te houden aan de chronologische volgorde uit de films. Er is een zes minuten durende trailer uitgebracht om de releasedatum te vieren. De vertraging zou niet voor niets zijn geweest: de game wordt omschreven als de grootste LEGO-game ooit. De grond-levels tonen een gevarieerd design en ook space-levels ontbreken niet in de titel. Levels hebben niet een mogelijke route naar het einde, maar bieden meerdere paden voor verschillende speelstijlen. Er zijn in totaal minstens 300 speelbare personages in de game, dat nog kan worden uitgebreid door de aanschaf van de Character Collection Bundle. Hiermee worden ook personages uit andere Star Wars-films en -series toegevoegd aan de game.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt op 5 april uit voor de Nintendo Switch.

Roept de Force jou naar deze game? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Wat spelen jullie dit weekend? [22 januari]

3

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [22 januari]

22-01-2022

3

Erik

Releasedatum bekend voor fysieke versie Grand Theft Auto Trilogy

5

Nieuws Releasedatum bekend voor fysieke versie Grand Theft Auto Trilogy

21-01-2022

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 3

Apenknul

22 jan 22 om 16:37

#3299‍

3812 XP | 717 comments

Laatste Lego game die ik kocht was Lego Worlds, en die was echt slecht op Switch. Ik hoop dat deze wat beter in elkaar zit. Lego Star Wars is toch echt wel een classic, en ben best blij dat ze alles bij één hebben gedaan.

CoeXisT

29 mrt 22 om 22:03

#4254‍

437 XP | 72 comments

Volgende week komt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga uit.Ik twijfel of ik de Nintendo Switch of de PlayStation 5 versie zal kopen.Kan helaas nog geen vergelijking video’s vinden.De portabiliteit van de Switch spreekt mij erg aan. Maar de graphics en laadtijden op de PS5 zullen mooier en sneller zijn.Graphics kan ik nog mee leven, maar vooral de laadtijden van Lego games op de Switch vond ik ergerlijk.Ook zal eventuele DLC sneller in de PSN Store in de aanbieding zijn dan in de eShop.Welke versie gaan jullie kopen? Zal wel een beetje vloeken in de kerk zijn hiero… :-D

Rik

31 mrt 22 om 01:21

#4272‍

4730 XP | 671 comments

Haha, nee hoor. Uiteindelijk moet je gewoon de versie kopen die het best bij je past. Ik denk dat ik Hogwarts Legacy ook niet op de Switch ga spelen.

Laadtijden-vergelijkingen komen waarschijnlijk pas op zijn vroegst 1-2 dagen na de release beschikbaar. Dus ik ben bang dat je daar op moet wachten als dat de beslissende factor voor je is...