Launch trailer voor Voice of Cards: The Forsaken Maiden

  • Nieuws

  • 17 feb 22 om 17:55

  • Rik

  • 0

Vanaf vandaag is Voice of Cards: The Forsaken Maiden te downloaden in de Nintendo eShop. Uitgever Square Enix viert dit met een launch trailer! 

De trailer toont in het kort beelden van de game, afgewisseld door kaarten met de personages erop en een korte introductie van het verhaal. Lees ons bericht over de aankondiging van de game om meer over het verhaal te weten te komen. Ben je benieuwd of de stijl van Voice of Cards: The Forsaken Maiden je aanstaat? De game gebruikt hetzelfde digitale tabletop-stijltje als Voice of Cards: The Isle Dragon Roars. Willem zijn review van de eerste Voice of Cards helpt je dus een eind op weg.

Voice of Cards: The Forsaken Maiden is vanaf vandaag (17 februari) exclusief beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Ga jij op een nieuw kaarten-avontuur in The Forsaken Maiden? Of speel je juist de joker? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

3

Erik

crunchyroll switch

9

Nieuws Crunchyroll app nu beschikbaar op Nintendo Switch

17-02-2022

5

Mitch

Mario Kart Tour teaset toevoeging Sky Garden

2

Nieuws Mario Kart Tour teaset toevoeging Sky Garden

17-02-2022

2

Rik

Reageer als eerste!