Launch trailer voor Another Code: Recollection

  • Nieuws

  • 19 jan 24 om 14:52

  • Rik

  • 0

Vandaag (19 januari) is Another Code: Recollection uitgekomen op de Nintendo Switch. Ter ere van de release van het spel, deelde Nintendo een launch trailer op hun Youtube-account.

Let op: De trailer op het account van Nintendo Nederland bevat Nederlandse ondertiteling voor de Engelse teksten. De game zelf heeft echter géén Nederlandse vertaling.

De trailer introduceert de twee avonturen van hoofdpersonage Ashley Mizuki Robbins. In de eerste game van de collectie moet ze het mysterie rond haar dood gewaande vader zien te ontrafelen. Het tweede deel van de collectie speelt zich twee jaar later af en draait om het verleden van de moeder van Ashley. De twee Another Code-spellen kwamen origineel uit op de Nintendo DS en Nintendo Wii. Vandaag werd bekend dat Arc System Works de remake ontwikkeld heeft. Zij namen het stokje over van de originele ontwikkelaar (Cing Studio), aangezien deze al in 2010 failliet ging.

Another Code: Recollection is sinds 19 januari 2024 exclusief beschikbaar op de Nintendo Switch. Er is een gratis demo voor het spel beschikbaar in de Nintendo eShop.

Begin jij vandaag ook aan Another Code: Recollection? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo werkt mogelijk aan SNES Mouse-ondersteuning voor Switch Online

0

Nieuws Nintendo werkt mogelijk aan SNES Mouse-ondersteuning voor Switch Online

20-09-2024

1

Karlijn

Nintendo sluit Splatoon 3-level voor onderhoud komende week

0

Nieuws Nintendo sluit Splatoon 3-level voor onderhoud komende week

19-01-2024

3

Erik

Arc System Works is ontwikkelaar van Another Code: Recollection

0

Nieuws Arc System Works is ontwikkelaar van Another Code: Recollection

19-01-2024

2

Dennis

Reageer als eerste!