Lara Croft komt naar Dead By Daylight

  • Nieuws

  • 17 jul 24 om 12:39

  • Jeroen

  • 0

De update die deze DLC naar de game brengt is vanaf nu al te downloaden. Dead By Daylight heeft al veel iconen uit horrorfilms en games toe weten te voegen, maar deze keer komt er een iets minder griezelig personage naar het spel toe.

Lara Croft staat natuurlijk bekend als een personage dat allerlei wapens gebruikt om allerlei snode figuren van zich af te schudden. Pistolen, machinegeweren, pijl en boog, niets is haar te heftig. In Dead By Daylight neemt zij echter geen enkele van haar iconische wapens mee, en heeft ze alleen enkele unieke Perks beschikbaar. Ter gelegenheid van de release van deze DLC is er ook een trailer uitgebracht waarin je Lara Croft eens niet in een tombe bezig ziet.

Lara Croft is vanaf nu speelbaar in Dead By Daylight. Ga jij met haar aan de slag in deze co-op horrorgame? Laat het vooral weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Emio-teaser blijkt nieuw deel in Famicom Detective Club-serie

5

Nieuws Emio-teaser blijkt nieuw deel in Famicom Detective Club-serie

17-07-2024

4

Erik

Deliver Us The Moon krijgt launchtrailer

0

Nieuws Deliver Us The Moon krijgt launchtrailer

17-07-2024

1

Robin

Reageer als eerste!