Lanceertrailer voor Super Crazy Rhythm Castle

Uitgever Konami en ontwikkelaar Super Impact Games (bekend van de flashgame Super Crazy Guitar Maniac) zetten meteen de juiste toon met een lanceertrailer voor Super Crazy Rhythm Castle. Het spel is nu verkrijgbaar op de Nintendo eShop.

Super Crazy Rhythm Castle is een chaotische ritme/party game waar je alleen of samen met drie andere vrienden de top van het kasteel van koning Ferdinand probeert te bereiken. Dat laat Ferdinand echter niet zo maar gebeuren. Terwijl je je combo probeert vol te houden, doen hij en zijn onderdanen er alles doen om jou en je vrienden tegen te houden door bijvoorbeeld ervoor te zorgen dat je de noten niet meer kunt zien. Het is dus aan jullie om de pogingen tegen te houden of af te breken en toch een hoge score te behalen door je combo te behouden, want je kan dat natuurlijk niet allebei tegelijkertijd doen.

Het spel bevat meer dan 30 songs (plus een paar bonus songs), waaronder Vampire Killer van Castlevania, en de mogelijkheid om die ook zonder afleidende elementen te spelen. Op die manier kan het ook gespeeld worden als een echt ritmespel en kan je voor elk lied een gouden medaille vrijspelen of gewoon je high score proberen te verbeteren. Hoe de gameplay eraan toegaat, zie je in de trailer:

De trailer van Super Crazy Rhythm Castle

Ga je dit spel spelen? Waarom wel/niet? Laat het weten in de comments!

Bron: Konami Youtube

Like dit bericht:

Over ProfessorBonk

Sinds het spelen van Bowser's Inside Story was Joran niet meer weg te slaan van zijn Nintendo DS en werd hij een rasechte Nintendo fan. Hij is uitgegroeid tot een fan van bijna alle genres, maar met een echte voorliefde voor JRPG's, visual novels en ritmegames. Daarnaast is hij een verzamelaar van games en consoles en is dol op domme accessoires zoals de Wii Speak, de Babysitting Mama baby en de vele plastic rommel waar je je Wii Remote kan inproppen.

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Persona 5 Tactica – Bekende curry, andere smaak

0

Review Persona 5 Tactica - Bekende curry, andere smaak

14-11-2023

2

Robin

Bekijk hier de Indie World Showcase (18:00)

0

Media Bekijk hier de Indie World Showcase (18:00)

14-11-2023

2

Dennis

Reageer als eerste!