Lady Gaga tot 22 april in Fornite Festival

  • Nieuws

  • 26 feb 24 om 11:34

  • Coen

  • 0

Internationaal superster Lady Gaga zingt de sterren van de hemel in de muziekmode van battle royale gigant Fortnite.
Seizoen twee van het Fortnite Festival is van start gegaan en als deel van dit daverende evenement is “legendarische superster” Lady Gaga (denk aan monsterhits als ‘Poker Face’ en ‘Just Dance’) nu deel van het Fortnite fenomeen.

Vanaf nu tot 22 april 2024 kun je de nieuwe festival pass ‘Unlock your talent’ spelen om nieuwe jam tracks, instrumenten en meer vrijspelen. De pass is gratis maar heeft ook een zogeheten premium versie waar je meer beloningen kunt verzamelen.

 

Sinds december van 2023 heeft Fortnite een muziekmode genaamd “Fortnite Festival”. Fortnite Festival is een muziekspel waar je samen met een band of solo op een podium muziek speelt van de grootste muziek-sterren in de wereld. De game werd ontwikkeld door Harmonix, het team dat ook de Rock Band serie op zijn naam heeft staan.

Dit is niet de eerste keer dat een groot artiest samen heeft gewerkt met de Battle Royale. Zo heeft Eminem bijvoorbeeld ook al opgetreden in de game.

Zijn jullie helemaal weg van Lady Gaga en gaan jullie dit event spelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Epic Games

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Nitro Deck+ aangekondigd voor Nintendo Switch

4

Nieuws Nitro Deck+ aangekondigd voor Nintendo Switch

26-02-2024

5

Dennis

Quadroids – een echte hersenkraker

0

Review Quadroids - een echte hersenkraker

26-02-2024

4

Kitty

Reageer als eerste!