Konami blijft Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 verbeteren

  • Nieuws

  • 11 jun 24 om 13:50

  • Dennis

  • 0

In een video-interview zegt Konami te blijven werken aan Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 om de ervaring te verbeteren. 

In het eerste deel van de video gaat het over Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, een remake van het derde deel uit de serie die vooralsnog niet naar de Nintendo Switch komt. Daarna gaat stemacteur David Hayter in gesprek met producer Noriaki Okamura.

Okamura erkent dat Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 in het begin veel negatieve reacties kreeg over bugs, de resolutie en de speelbaarheid van de collectie. Het spijt hem dat de spellen niet aan de norm voldeden, maar belooft de collectie te blijven verbeteren en de problemen aan te pakken.

De hele video is hieronder te bekijken, maar begint bij het moment dat Okamura de problemen van de Master Collection Vol. 1 bespreekt.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 verscheen eind vorig jaar voor de Nintendo Switch. In deze collectie zitten zeven klassieke Metal Gear-spellen, boeken en stripboeken plus een soundtrack.

Heb jij deze Metal Gear-collectie gespeeld? En ben jij tegen vervelende ervaringen aangelopen?

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Super Monkey Ball: Banana Rumble – Een vermakelijke Apekooi

0

Review Super Monkey Ball: Banana Rumble - Een vermakelijke Apekooi

24-06-2024

0

Daan

Nintendo dient meerdere DMCA’s in tegen moddingwebsite ‘GameBanana’

0

Nieuws Nintendo dient meerdere DMCA's in tegen moddingwebsite 'GameBanana'

11-06-2024

1

Thijmen

Among Us New Roles-update komt op 18 juni uit

0

Media Among Us New Roles-update komt op 18 juni uit

11-06-2024

0

Robin

Reageer als eerste!