Kleine Sneak Peak nieuwe SUDA51/Grasshopper Manufacure game

  • Nieuws

  • 17 okt 22 om 16:01

  • Rik

  • 0

Een officiële Tweet van Grasshopper Manufacture, de ontwikkelstudio van No More Heroes-bedenker SUDA51, geeft ons een klein kijkje achter de schermen bij het team. De beelden lichten een tipje van de sluier op van het volgende project waar de studio aan werkt.

In de Tweet zien we een kort filmpje, die Engels ondertiteld is. In dit filmpje zien we een gemaskerde medewerker van Grasshopper Manufacture digitaal tekenen. Volgens de medewerker zou het gaan om een eindbaas voor een nieuw project. Hij maakte de tekening op basis van foto’s van een maquette van het monster. Op basis van het creepy ontwerp van de eindbaas trekken veel fans de conclusie dat het volgende project van Grasshopper Manufacture een horror-game moet zijn.

Oplettende fans wisten op de twee computerschermen ook de werkomgeving van Unreal Engine 5 te herkennen. Wat op zijn beurt suggereert dat het project gebruik maakt van deze engine.

Er is op dit moment nog geen verdere informatie over de game in kwestie, hou er rekening mee dat deze game mogelijk in het geheel niet naar de Nintendo Switch komt. De tweet zelf had overigens een andere hoofdboodschap. Binnenkort komt namelijk een nieuw interview met SUDA51 over de No More Heroes-serie, Grasshopper Manufacture als bedrijf en meer online. Omdat we een kleine teaser van dit nieuwe project kregen bij de aankondiging van dit interview, is het mogelijk dat we snel meer horen over het project. Als er nieuwe informatie vrijkomt over de game, lees je dat natuurlijk terug op N1-UP!

Zie jij een horror-game van SUDA51 en co. wel zitten? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

FE: Engage personage intro: Louis

0

Nieuws FE: Engage personage intro: Louis

17-10-2022

1

Evelyne

Persona 5 Royal – Gaat het jouw hart stelen?

3

Review Persona 5 Royal - Gaat het jouw hart stelen?

17-10-2022

9

Robin

Reageer als eerste!