Kalender 2022 beschikbaar op My Nintendo

  • Nieuws

  • 14 dec 21 om 18:32

  • Rik

  • 1

Gisteren konden we nog melden dat My Nintendo een toffe Metroid Dread Pin-set aan de beloningscatalogus had toegevoegd. Vandaag duikt er nog een nieuwe beloning op: voor 300 platinapunten + verzendkosten krijg je een kalender voor 2022 in Nintendo-stijl.

De kalender bestaat uit losse vellen die je op een bijgeleverde standaard kunt plaatsen. Het is dus geen kalender om aan de muur te hangen. Elke maand heeft een afbeelding van een grote Nintendo-franchise. Mario, Splatoon, Zelda, Pikmin, Metroid en Animal Crossing passeren (meermaals) de revue. Je kunt de kalender in de My Nintendo Store bestellen voor 300 platinapunten + verzendkosten. Nintendo waarschuwt dat de voorraad beperkt is, dus wees er snel bij als je deze kalender wilt hebben.

De kaarten per maand

Opgelet: Fysieke producten van My Nintendo zijn enkel te bestellen als je in bezit bent van een creditcard. Naast de 500 platinapunten moeten de verzendkosten van €6,99 apart worden voldaan. My Nintendo accepteert hiervoor alleen creditcard-betalingen.

Op My Nintendo kan je geregeld leuke nieuwe merchandise vinden. Naast de Metroid Dread pin-set van gisteren werden er eerder een set Warioware washitapes en Pokémon smartphone-ringen toegevoegd aan het assortiment.

Ga jij voor deze kalender? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: My Nintendo Store

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Check nu je persoonlijke Nintendo Switch-jaaroverzicht van 2021

5

Nieuws Check nu je persoonlijke Nintendo Switch-jaaroverzicht van 2021

14-12-2021

4

Erik

Bekijk morgen een nieuwe Indie World Showcase

2

Nieuws Bekijk morgen een nieuwe Indie World Showcase

14-12-2021

1

Ness

Discussieer met ons mee! 1

reporterdavid

14 dec 21 om 21:48

#2841‍

1196 XP | 238 comments

Geen creditcard....