Jim Carrey keert terug als Dr. Robotnik in Sonic The Hedgehog 3 Movie

Jim Carrey heeft in zowel het eerste deel als het tweede deel van Sonic the Hedgehog movie gespeeld. Nu keert hij ook terug voor het derde deel.

Jim Carrey, bekend van onder andere ‘How the Grinch Stole Christmas’, ‘Bruce Almighty’ en ‘Man on the Moon’, krijgt ook in Sonic The Hedgehog 3 weer de rol van Dr. Ivo “Eggman” Robotnik. Hoewel de acteur in 2022 bekend maakte dat hij met pensioen ging, keert hij terug.

Zijn kenmerkende lach is duidelijk te horen aan het einde van de vrijgegeven teaser-trailer voor de nieuwe film. Je kunt deze hieronder bekijken.

Teaser voor Sonic the Hedgehog 3 mét een nieuw logo

Carrey deelde eerder het volgende in een interview met Variety (vertaald):

Ja, ik ga waarschijnlijk met pensioen. Ik meen het. Echter als een engel een script brengt die geschreven is in gouden inkt waaruit blijkt dat het een belangrijk iets is voor mensen om te zien, dan neem ik misschien de rol aan. Voor nu neem ik een pauze. Ik houd van mijn rustige leventje waarin ik schilderijen maak en ik houd van mijn spirituele leventje. Ik heb het gevoel dat ik genoeg heb gedaan. Ik heb genoeg gedaan, ik ben genoeg.

Of Carrey de rol ook aanneemt bij een eventuele vierde film, is dus nog maar de vraag. Er gaan veel geruchten rond dat Krysten Ritter , bekend van ‘Breaking Bad’ en ‘Jessica Jones’, de rol van Rouge the Bat heeft en Alyla Browne, bekend van ‘Furiosa: A Mad Max Saga’, de rol van Maria heeft. Echter is er nog geen bevestiging. Daarnaast is er nog niets bekend over wie de stem van Shadow the Hedgehog inspreekt.

Sonic the Hedgehog 3 is vanaf 20 december 2024 in de bioscoop te zien.

Wie denk jij dat de stem van Shadow the Hedgehog is? Vertel ons jouw verwachtingen in de comments!

Jim Carry Dr Ivo Eggman Robotnik

Jim Carrey als Dr. Robotnik in Sonic the Hedgehog 2 (2022)

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Nintendo neemt Shiver Entertainment over

0

Nieuws Nintendo neemt Shiver Entertainment over

21-05-2024

1

Rik

Meest gedownloade Switch-spellen in Japan van januari 2024

0

Nieuws Meest gedownloade Switch-spellen in Japan van januari 2024

04-02-2024

2

Mark

Nintendo deelt eShop-hoogtepunten van januari 2024

0

Nieuws Nintendo deelt eShop-hoogtepunten van januari 2024

03-02-2024

3

Evelyne

Discussieer met ons mee! 3

reporterdavid

3 feb 24 om 15:40

#12886‍

1196 XP | 238 comments

Was te verwachten. een deel 3 maakt een trilogie. wellicht dat hij er daarna mee stopt.

Martijn

4 feb 24 om 14:37

#12888‍

3608 XP | 417 comments

Toch belangrijk. Ik denk dat een derde Sonic-film zonder Jim Carrey nogal halfbakken had aangevoeld. Hij had toch een belangrijk aandeel in waarom de eerste twee films werkten. Carrey wist een grappige schurk neer te zetten, die indien nodig toch enigszins dreigend kan aanvoelen. Eigenlijk is het een speelfilm-cartoonschurk. Vond het aanvankelijk een rare keuze, maar eigenlijk zie ik nu niemand anders die de rol zo had kunnen spelen, dat het voor het gevoel klopt.

Ben zelf wel blij dat Jim Carrey weer meedoet. Dr. Robotnik hoort er eigenlijk wel echt bij, want zonder mis je één van de belangrijkste personages uit de games. Benieuwd of hij ook echt een ronde Eggman wordt, waar Carrey al eens naar hintte. Hoort eigenlijk wel bij het personage. Met Shadow heb ik (nog) niet zoveel, dus wie hem inspreekt? Geen idee, maar moet eigenlijk ook een best zware stem zijn, toch? Als hij maar niet hetzelfde klinkt als Knuckles of bijna dezelfde rol als hem speelt, zoals in deel twee.

Dat Jim Carrey terugkomt om de trilogie te voltooien was ergens wel te verwachten. Eigenlijk vind ik drie wel een mooi aantal. Op zich heb ik daarna niet meer films nodig van Sonic. Hoeven ze zich ook niet in bochten te wringen over wat er met Dr. Robotnik gebeurd verder. Een succesvolle trilogie is genoeg.

rob1N

5 feb 24 om 12:55

#12895‍

5446 XP | 1049 comments

zonder die man was het 1 dikke meh