Japan: levensgrote Lucario-knuffel te koop bij Pokémon Center

  • Nieuws

  • 19 nov 21 om 14:06

  • Rik

  • 1

De wereld van Pokémon staat deze week volledig in het teken van de Sinnoh regio vanwege de release van Pokémon Brilliant Diamond en Shining PearlDe officiële Pokémon Center webshop heeft een Lucario-plush op ware grootte toegevoegd aan hun aanbod. Net als de ‘echte’ Lucario is de knuffel 1,20 meter hoog.

Helaas is de knuffel vooralsnog alleen in Japan te verkrijgen, verzendingen naar het buitenland worden niet geaccepteerd. Wie de Lucario-plush echt graag wil zal gebruik moeten maken van een externe service om het pakket door te sturen naar Nederland of België. De levensgrote Lucario kost 46.200 yen, omgerekend zo’n €360,-. De pre-orders voor de Japanse markt staan open op de officiële Pokémon Center webshop.

Lucario’s staart doet dienst als standaard

De Pokémon Center-webshops hebben wel vaker dit soort merchandise in de aanbieding, onlangs konden we nog berichten over een levensgrote Arcanine-plush in de Amerikaanse Pokémon Center webshop. Ook een levensgrote Snorlax-knuffel die ook als bed kan dienen kwam al eens voorbij.

Had jij deze knuffel willen hebben? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Een beginnersgids voor de Animal Crossing 2.0-update

2

Special Een beginnersgids voor de Animal Crossing 2.0-update

20-11-2021

4

Ness

Launch trailer voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

0

Nieuws Launch trailer voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

19-11-2021

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

20 nov 21 om 19:45

#2596‍

5421 XP | 1044 comments

Bizar eigenlijk, Pokemon is niet door games de grootste franchise maar door alle merchandise. Een plush van 360 euro... je moet het er maar voor over hebben.