Inazuma Eleven: Victory Road (her)bevestigd voor het Westen

  • Nieuws

  • 9 mrt 23 om 20:54

  • Rik

  • 0

Tijdens de LEVEL5 VISION 2023 heeft LEVEL-5 bevestigd dat Inazuma Eleven: Victory Road naar het Westen komt.

Feitelijk gaat het om een herbevestiging. De game is al bijzonder lang in ontwikkeling en werd in 2016 voor het eerst aangekondigd. Toen was er ook al sprake van een beoogde Westerse release. In 2020 kondigde LEVEL-5 echter aan zich compleet terug te trekken uit de Westerse markt, en was het lot van de game onduidelijk. Vandaag bevestigde LEVEL-5 in hun VISION 2023-presentatie dat het bedrijf terugkomt op de beslissing uit 2020 en hun games weer naar het Westen brengt. Inazuma Eleven: Victory Road hoort hier bij.

Inazuma Eleven: Victory Road

Inazuma Eleven: Victory Road stond voorheen bekend als Inazuma Eleven: Ares en Inazuma Eleven: Victory Road of Heroes. De game volgt nieuwe personages op nieuwe locaties. Het verhaal volgt een voormalige voetballer die de sport juist achter zich probeert te laten. Toch begint het weer te kriebelen en vormt het groenharige hoofdpersonage (Unmei Sasanami in het Japans) een nieuw voetbalteam. Het doel van dit nieuwe team is om Unmei’s rivaal Haru Endo te kunnen verslaan.

LEVEL-5 heeft een gloednieuw gameplay-systeem ontwikkeld voor Inazuma Eleven: Victory Road: het Freestyle systeem. Dit is zowel met een controller als met het touchscreen te spelen. Naar verluidt was het de perfectionering van dit systeem dat zoveel ontwikkeltijd opslokte.

In Chronicle Mode kom je personages uit oudere Inazuma Eleven-titels tegen. Er zijn meer dan 4500(!) oude personages terug te vinden in deze modus. In de Player’s Universe-modus kun je vervolgens jouw droomteam samenstellen uit deze personages en online potjes voetbal spelen.

Inazuma Eleven: Victory Road moet later dit jaar verschijnen op de Nintendo Switch.

Ben jij enthousiast over Inazuma Eleven: Victory Road of keur jij deze doelpoging af? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

2

Nieuws The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

20-07-2024

1

Coen

[Terugkijken] Bekijk hier de Capcom Spotlight vanaf 23:10 uur

0

Nieuws [Terugkijken] Bekijk hier de Capcom Spotlight vanaf 23:10 uur

09-03-2023

1

Dennis

YouTube-stream van Mario Movie Direct [23:00 uur CET]

0

Livestream YouTube-stream van Mario Movie Direct [23:00 uur CET]

09-03-2023

4

Erik

Reageer als eerste!