Imp of the Sun aangekondigd voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 21 mrt 22 om 09:30

  • Erik

  • 0

Imp of the Sun komt naar de Nintendo Switch. Dit is een non-lineaire actieplatformer, die op het eerste gezicht erg doet denken aan Ori and the Blind Forest.

Jij speelt als Nin, een ‘imp’ (een duiveltje) die uit de laatste stralen van de zon is gecreëerd. Hij krijgt de taal om de Four Keepers te verslaan en uiteindelijk de zon weer in volle glorie terugbrengen. Als Nin heb je gelukkig wel wat krachten van de zon meegekregen; met je vuur maak je korte metten met al het gespuis dat je op je reis tegenkomt.

Meer info over Imp of the Sun:

  • Het spel is grotendeels non-lineair. Eindbazen en gebieden trotseer je naar eigen invulling.
  • Achter het verdwijnen van de zon schuilt een groots verhaal, dat vertelt wordt door artefacten genaamd Quipus. Deze zijn gebaseerd op relieken uit de Andes-culturen.
  • Er zijn vier grote gebieden in de gamne: het Andes-geberte, de Amazone-jungle, maar ook een woestijn en de duistere diepten van de onderwereld.

Imp of the Sun staat op de planning voor later in 2022, en wordt ontwikkeld door Sunwolf Entertainment. Dit is een studio uit Peru, en de game haalt veel inspiratie uit dat land.

Bron: Fireshine Games

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo-president noemt Switch 2 een

0

Nieuws Nintendo-president noemt Switch 2 een opvolger en geen nieuw concept

08-05-2024

3

Erik

Sonic-like Freedom Planet 2 verschijnt op 13 september 2022

0

Nieuws Sonic-like Freedom Planet 2 verschijnt op 13 september 2022

21-03-2022

1

Erik

Fossil Pokémon centraal in Max Raid-event Pokémon Sword en Shield

1

Nieuws Fossil Pokémon centraal in Max Raid-event Pokémon Sword en Shield

19-03-2022

0

Robin

Reageer als eerste!