Humble Games brengt On Your Tail naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 15 nov 23 om 16:41

  • Mark

  • 0

On Your Tail komt naar de Switch! Dit werd bekend gemaakt tijdens de Indie World Showcase van 14 november.

Het spel komt in 2024 naar de Switch, maar er is nu alvast een trailer getoond. In On Your Tail volg je de avonturen van het geitenmeisje Diana die op vakantie is in Borgo Marina, een idyllisch dorpje langs de kust. De zon schijnt en het water is prachtig blauw. Al snel kom je tot de ontdekking dat er veel te beleven valt in dit kleine dorpje.

Door onderzoeken en ontdekken kom je steeds meer te weten over Borgo Marina en haar bewoners. Je verzamelt aanwijzingen in de vorm van kaarten, die je kan inzetten om de waarheid boven tafel te krijgen. Op deze manier probeer je de dief te ontmaskeren die de rust in het dorpje verstoort.

Wij konden de game alvast spelen. In onze hands-on preview lees je waarom Evelyne vindt dat het spel al op het juiste (dieren)pad zit.

On Your Tail combineert elementen uit het dagelijks leven met een detective. Kook gerechten, maak uitjes naar het strand of de speelhal en ontmasker de vele geheimen die Borgo Marina te verhullen heeft.

Wat vind jij van deze mix van grafische- en gameplay elementen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

2

Media Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

21-06-2024

2

Erik

On Your Tail – Op het juiste (dieren)pad

0

Preview On Your Tail - Op het juiste (dieren)pad

15-11-2023

3

Evelyne

A Highland Song is een Schots avontuur voor Nintendo Switch

0

Nieuws A Highland Song is een Schots avontuur voor Nintendo Switch

15-11-2023

2

Dennis

Reageer als eerste!