Horror 3D-platformer Hannah aangekondigd voor Switch

QUByte Interactive heeft vandaag een spannende samenwerking met Spaceboy aangekondigd voor de publicatie van de aankomende game Hannah, die binnenkort op de Nintendo Switch verschijnt.

In de naargeestige 3D puzzel platformer Hannah duiken spelers in een surrealistische retrowereld, waar herinneringen en nachtmerries op fascinerende wijze samensmelten. Je volgt de hoofdpersoon op haar emotionele reis, waarin ze haar angsten onder ogen komt en de mysteries van haar kindertijd ontrafelt. De gameplay biedt een scala aan mogelijkheden: klim omhoog, swing door de lucht, glijd naar beneden en los uitdagende puzzels op. Het is ook mogelijk om gadgets en voertuigen te bouwen en vijanden strategisch in te zetten om onopgemerkt te blijven.

Bekijk hieronder de eerste teaser trailer:

De officiële teaser trailer voor Hannah.

Het spel belooft een indrukwekkende grafische stijl te leveren, gerealiseerd met Unreal Engine. Ook de soundtrack en geluidseffecten beloven veel goeds en gaan volgens de ontwikkelaars de sfeer van de jaren ’80 weer tot leven brengen.

Hoewel de exacte releasedatum nog onbekend is, geeft een snelle blik op de officiële Steam-pagina aan dat de game ergens in het laatste kwartaal van 2024 wordt verwacht. Wat dit betekent voor de daadwerkelijke release op de Nintendo Switch, is nog niet duidelijk.

Ben jij na het zien van de teaser benieuwd naar Hannah? En wat hoop jij dat dit spel aan unieke ervaring meebrengt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Officiële SpaceBoyMX YouTube-kanaal

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Insiders: “Bandai Namco schrapt meerdere banen door tegenvallende game-projecten”

3

Nieuws Insiders: "Bandai Namco schrapt meerdere banen door tegenvallende game-projecten"

15-10-2024

2

Kitty

Hoofdafbeelding bij Nintendo nog niet klaar met uitbreidingspakket Switch Online

7

Nieuws Nintendo nog niet klaar met uitbreidingspakket Switch Online

15-10-2024

5

Erik

Reageer als eerste!