Hop-and-Go-Seek summoning event naar Fire Emblem Heroes

  • Nieuws

  • 7 mrt 22 om 09:35

  • Erik

  • 0

Nintendo heeft Hop-and-Go-Seek aangekondigd voor Fire Emblem Heroes. Dit summoning event staat in teken van Pasen en loopt tot 8 april.

Tijdens Hop-and-Go-Seek kun je vier nieuwe helden aan je team toevoegen, elk met een konijn- of paasthema. Het gaat om Delthea (Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia), Maria (Fire Emblem: Mystery of the Emblem), Henry (Fire Emblem: Awakening) en duoheld Sonya (Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia). Laatstgenoemde is samen met Tharja (Fire Emblem: Awakening).

Fire Emblem Heroes is sinds 2 februari 2017 verkrijgbaar voor iOS en Android. In februari was er een evenement in teken van Valentijnsdag.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

Enquête wakkert geruchten over Mario Party-DLC aan

3

Nieuws Enquête wakkert geruchten over Mario Party-DLC aan

07-03-2022

4

Rik

Wat als Nintendo… Illumination koopt?

5

Special Wat als Nintendo… Illumination koopt?

06-03-2022

4

Ness

Reageer als eerste!