Half miljoen verkopen voor The Great Ace Attorney Chronicles

  • Nieuws

  • 15 apr 22 om 14:30

  • Rik

  • 0

Capcom heeft recent bekend gemaakt dat The Great Ace Attorney Chronicles de kaap van een half miljoen verkopen heeft genomen. Dit resultaat bereikte de game in minder dan een jaar op de markt.

The Great Ace Attorney Chronicles is een combinatie van twee games die origineel op de 3DS uitkwamen: The Great Ace Attorney: Adventures & The Great Ace Attorney 2: Resolve. Hoewel deze titels respectievelijk al in 2015 en 2017 uitkwamen waren ze toch nieuw voor ons in het Westen. Beide games werden nooit eerder officieel uitgebracht buiten Japan. Het is niet bekend gemaakt hoeveel exemplaren op de Switch zijn verkocht. De game werd ook op andere platforms uitgebracht.

Ter gelegenheid van de half miljoen verkopen heeft Capcom een speciale afbeelding gedeeld:

The Great Ace Attorney Chronicles volgt niet de gebruikelijke personages uit de serie, maar doet een flinke stap terug in de tijd en volgt een voorouder van Phoenix Wright. Onze Willem was laaiend enthousiast over de game: hij deelde maar liefst een 9 uit in zijn review.

The Great Ace Attorney Chronicles kwam op 27 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch.

Ben jij een van de 500.000 ‘Ace Attorneys’ die de game al gespeeld hebben, of wil jij je juist nog bij dit gezelschap voegen? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Flat Kingdom Paper’s Cut Edition

1

Review Flat Kingdom Paper's Cut Edition

16-04-2022

6

Rik

Mario Golf vanaf vandaag beschikbaar op NSO+

3

Nieuws Mario Golf vanaf vandaag beschikbaar op NSO+

15-04-2022

5

Ness

Reageer als eerste!