GTA Remaster Trilogy zou 'controls krijgen in de stijl van GTA V'

  • Nieuws

  • 18 okt 21 om 02:30

  • Rik

  • 1

Na al eerder te zijn gelekt via Kotaku, heeft Rockstar onlangs bevestigd dat er dit jaar een GTA Remaster Trilogy uitkomt. De games GTA 3, GTA: San Andreas en GTA: Vice City zullen alledrie deel uitmaken van de remaster. Volgens gelekte info zal de besturing van de drie games meer lijken op die van het moderne GTA V dan die van de originele uitgaves.

Dit meldt Nintendolife op basis van een bericht op de GTA Forums, het account achter dit bericht werd eerder al door hen geverifieerd als betrouwbare leaker. De info zou afkomstig zijn van een inmiddels verwijderde support-pagina. De remasters zouden naast GTA V-besturing ook vernieuwde belichting, omgeving upgrades, hoge resolutie textures en grotere draw-distance krijgen. Het originele bericht dat van de support-pagina afkomstig zou zijn luidde als volgt (vertaald):

Drie iconische steden, drie epische verhalen. Speel de klassiekers van de Grand Theft Auto Trilogy die een genre definieerden: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas zijn geüpdatet voor een nieuwe generatie, en komen nu met volledig doorgevoerde verbeteringen waaronder fantastische nieuwe belichting en omgevingsupgrades, hoge resolutie textures, verbeterde draw distances, besturing en richten in de stijl van Grand Theft Auto V, en nog veel meer om deze geliefde werelden tot leven te brengen met een compleet nieuw niveau van details.

Grand Theft Auto Remaster Trilogy zou volgens de geruchten op 6 december in de winkels moeten liggen. Wel is bevestigd dat de game naast andere platforms ook uitkomt op de Nintendo Switch, wat het de eerste GTA-game op een Nintendo-systeem maakt sinds Chinatown Wars op de DS.

Klinken deze verbeteringen jou goed in de oren? Laat het ons weten in de comments!

 

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

2

Erik

Diablo II Resurrected – Zoals in de herinneringen van toen

2

Review Diablo II Resurrected – Zoals in de herinneringen van toen

18-10-2021

4

Martijn

45.000 dislikes voor de trailer van het NSO Uitbreidingspakket

21

Nieuws 45.000 dislikes voor de trailer van het NSO Uitbreidingspakket

17-10-2021

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

18 okt 21 om 10:58

#2075‍

3802 XP | 715 comments

Ik ben benieuwd. De originals hadden geen ragdoll physics, dus deze wel? Ergens hoop ik niet, maar denk het wel. Ik ben echt benieuwd. Hopelijk komen ze snel met beelden, een HD kwaliteit van de originele Los Santos lijkt me tof om te zien, maar ook die van San Fierro en Las Venturas, Vice City en Liberty City.

 

Grove Street 4 Life