Griezelen met het Pokémon Unite Halloween Event

Het is oktober en de dagen worden weer korter. Halloween staat voor de deur. Maak je klaar voor het Pokémon Unite Halloween Event!

Pokémon Unite is een Free-to-Start game, die in juli 2021 verscheen voor zowel de Nintendo Switch als mobiele apparaten. In teams van vijf strijd je tegen elkaar in arena’s, waarbij strategie en samenwerking onmisbaar zijn. Voor Halloween gaat een spookachtig evenement plaatsvinden binnen Pokémon Unite, met nieuwe manieren om het spel te spelen. Bekijk en schrik hier van de angstaanjagende trailer!

Alles ademt Halloween, als vleermuizen, spoken en pompoenen je om de oren vliegen in Pokémon Unite.

Er zijn nieuwe beloningen voor jou en jouw Pokémon te bemachtigen, waaronder maskers, kostuums, rugzakken en designs om jouw profiel te versieren in Halloween-stijl. Er is ook een listige nieuwe Pokémon: Greedent maakt voor het eerst zijn opwachting in Pokémon Unite. Het evenement vindt plaats tussen 20 oktober en 7 november 2021.

Is dit een Halloweenfeestje dat jij gaat bezoeken?

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Darksiders 3 – Beter laat dan nooit

4

Review Darksiders 3 - Beter laat dan nooit

19-10-2021

5

Mitch

Trailer voor Game & Watch: The Legend of Zelda

6

Media Trailer voor Game & Watch: The Legend of Zelda

18-10-2021

4

Martijn

Discussieer met ons mee! 6

rob1N

19 okt 21 om 10:17

#2087‍

5411 XP | 1042 comments

Ik vond Free-to-Start een mooiere benaming. Echt alles kost geld in die game. Zelfs een costume voor Blastoise van 20 euro ='D

Rik

19 okt 21 om 14:21

#2093‍

4694 XP | 668 comments

Ben ik het wel mee eens eigenlijk. Ik gebruik in mijn artikelen ook altijd die benaming, is eerlijker over wat het is. Ik ga er eens een balletje over opgooien bij de rest van de redactie, rob1N. 

Martijn

19 okt 21 om 15:01

#2094‍

3559 XP | 413 comments

Dat is eigenlijk wel waar. Ik pas het weer aan. Ben er zelf ook nooit zo blij mee, als een game vol microtransacties zit. Ik verander het in Free-to-Start.

Wel jammer dat ze dat doen. Iedereen is die transacties spuugzat. Het verdiend misschien beter, maar je maakt er jezelf niet populair mee. Op Pokémon Go na, mag Nintendo per direct best stoppen met mobiele spelletjes, wat mij betreft. Niet dat ze dat gaan doen, maar ik heb er eigenlijk geen boodschap aan.

Icelos

19 okt 21 om 20:12

#2103‍

2620 XP | 237 comments

Ben ik het niet mee eens, wat is er mis met microtransacties als het goed verwerkt is?

Ik zou bijvoorbeeld een SMM3 graag free-to-start zien, waarbij je ieder level kunt spelen maar nieuwe outfits en dergelijke kunt kopen. Spellen zoals Fortnite kunnen jarenlang geupdate worden dankzij dit verdienmodel en er zijn genoeg franchises waarbij het zeer geschikt is. Pokémon Unite is imo wel flink doorgeslagen hoor, dat ze 20 euro vragen voor een outfit boeit me niet zoveel, maar er zitten net iets teveel cruciale spelelementen achter paywalls en dat maakt het wel erg.

Martijn

19 okt 21 om 20:58

#2104‍

3559 XP | 413 comments

Is natuurlijk een groot verschil tussen betaalde DLC en continu microtransacties te moeten doen om door te kunnen. Ik heb Pokémon Unite nooit gespeeld, dus daar kan ik niet over oordelen. Toch heb ik liever niet teveel microtransacties. Ben je net lekker bezig, kun je wéér betalen voor iets.

Nee, doe dan maar een groot pakket dat in één keer gekocht kan worden, waarna het weer over is met betalen. Ik doe niet mee daaraan. Als er een derde Super Mario Maker komt, dan ook gewoon met een groter DLC-pakket. Stel je voor dat al die gratis updates microtransacties waren geweest, stukje voor stukje. Nee, liever niet. Het is goed zoals het was, dus heb ik liever dat ze dat voortzetten. Niet teveel microtransacties graag!  

rob1N

20 okt 21 om 01:05

#2110‍

5411 XP | 1042 comments

wat er mis mee is? Dat je teveel geld uitgeeft als je niet uitkijkt. Vaak moet je ook nog eens in-game valuta kopen zodat je geen perceptie hebt van hoeveel echt geld het is. Je geeft het dan veel te makkelijk uit. Microtransacties zorgen er (misschien) uiteindelijk voor dat je teveel geld hebt betaald voor een game.