Gratis papercraft-modellen Dialga en Palkia

  • Nieuws

  • 14 dec 21 om 01:19

  • Rik

  • 0

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn ondertussen een krap maandje beschikbaar op de Nintendo Switch. The Pokémon Company is echter nog niet klaar met hun campagnes ter ondersteuning van de release. Je kunt nu gratis papercraft-modellen downloaden van Dialga (de mascotte van Pokémon Brilliant Diamond) en Palkia (de mascotte van Pokémon Shining Pearl).

De papercraft-modellen en instructies zijn op de officiële Pokémon-website te downloaden. Zowel de modellen als de instructies zijn los te downloaden voor Dialga en Palkia. Je moet zelf de modellen uitprinten en zorgen voor lijm en een schaar/mesje om de onderdelen uit te snijden. Ook komt het de kwaliteit van je papercraft ten goede als je gebruik maakt van dikker papier.

Als jij je waagt aan een Pokétastische knutselmiddag zijn wij natuurlijk heel benieuwd naar het eindresultaat! Deel je papercrafts hieronder, op onze discord-server óf tag ons op onze socials! (Instagram, Facebook of Twitter)

Bron: The Pokémon Company

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Klang 2 – Slaan met je stemvork

0

Review Klang 2 - Slaan met je stemvork

14-12-2021

1

Jeroen

Hisuian Voltorb is de ster in aandoenlijk stopmotion-filmpje

1

Media Hisuian Voltorb is de ster in aandoenlijk stopmotion-filmpje

14-12-2021

2

Ness

Reageer als eerste!