Gratis Palafin in Mystery Gift-event Pokémon Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 15 apr 23 om 09:51

  • Erik

  • 1

Nintendo geeft een Palafin weg via een Mystery Gift-event in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet ter ere van de Europese Pokémon-kampioenschappen.

Palafin is te bemachtigen via de volgende code: 0C1CV1CT0RGAV1N. Je hebt tot maandag 17 april, 01:00 uur om ‘m in de wacht te slepen.

Deze Palafin was origineel van Gavin Michaels, de winnaar van de Oceania International Championships in februari. De heroïsche dolfijn is level 50, kent de aanvallen Jet Punch, Wave Crash, Haze en Protect en draagt een Mystic Water-item. Laatstgenoemde versterkt diens wateraanvallen met 20%.

Je kunt de code invullen via Poké Portal. Hier selecteer je Mystery Gift en ‘Get with a code/password’. Je hebt een verbinding met het internet nodig om ‘m in te vullen, maar géén abonnement op NSO.

Alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

Palafin’s unieke eigenschap is zijn From Zero to Hero-ability. Hij laat pas zijn ware kracht zien als je ‘m van het gevechtsveld afhaalt en dan weer opnieuw inzet. In Hero Forme krijgt ‘ie een gigantische boost in statistieken.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn sinds 18 november verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Op dit moment loopt er een evenement waarmee je een Typhlosion in de wacht kunt slepen.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Wat speel je dit weekend? [15 april] 

3

Special Wat speel je dit weekend? [15 april] 

15-04-2023

4

Erik

Nintendo onthult Link’s startlocatie in Zelda: Tears of the Kingdom

2

Nieuws Nintendo onthult Link's startlocatie in Zelda: Tears of the Kingdom

15-04-2023

1

Erik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

15 apr 23 om 15:11

#9587‍

5421 XP | 1044 comments

Ik vind dit nog wel de meest verschrikkelijke nieuwe Pokemon van S/V. Wat een verkrachting van iets wat veel potentie had.