Gerucht: vervolg Immortals Fenyx Rising en nieuwe Prince of Persia in de maak

  • Nieuws

  • 23 mrt 22 om 14:53

  • Rik

  • 2

Pak het zoutvaatje er maar bij, want het is tijd voor een paar nieuwe geruchten! Xfire zou op basis van ‘meerdere bronnen’ kunnen melden dat er bij Ubisoft een vervolg op Immortals Fenyx Rising én een 2.5D Prince of Persia-game in ontwikkeling zijn.

Xfire baseert deze informatie op de inhoud van een vermeende Ubisoft presentatie. Volgens de originele planning zou deze presentatie ergens voor de E3-periode gehouden worden, maar is deze wegens de oorlog in de Oekraïne uitgesteld. In totaal zou deze presentatie twintig games behandelen. Het gaat hierbij om zowel updates over bekende titels als om aankondigingen van nog onbekende projecten.

Een vervolg op Immortals Fenyx Rising zou in de pre-production fase zitten en dus nog een tijdje op zich laten wachten. Het eerste deel kwam ook uit voor de Nintendo Switch, dus ook een tweede deel maakt kans om op een Nintendo-apparaat te verschijnen. Onze eigen Kitty gaf het eerste deel destijds een nette 8 in haar review.

Immortals Fenyx Rising

Ubisoft Montpellier zou werken aan een nieuwe Prince of Persia-game. Dit zou een 2.5D-game moeten worden die geïnspireerd is op het geprezen Ori and the Blind Forest. Erik was heel enthousiast over deze inspiratiebron, dus ook de nieuwe Prince of Persia zou een pareltje kunnen worden. Aangezien het een 2.5D-game zou worden, is de verwachting dat ook deze game naar de Nintendo Switch kan komen.

Ori zou als inspiratie dienen voor de nieuwe Prince of Persia

Mario + Rabbids

Onthoud dat dit slechts geruchten zijn en dat zelfs áls deze games in ontwikkeling zijn er geen garantie is dat ze naar de Nintendo Switch komen. Een Ubisoft-game die wel bevestigd is voor de Switch is Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Deze game zou later dit jaar nog moeten uitkomen voor de hybride console.

Welke game zou jij het liefste naar de Switch zien komen? Immortals Fenyx Rising 2 of de nieuwe Prince of Persia? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Monsters jagen, tuinieren en minigames in lanceertrailer Rune Factory 5

0

Media Monsters jagen, tuinieren en minigames in lanceertrailer Rune Factory 5

23-03-2022

1

Icelos

Karby_kirby_en_de_vergeten_wereld

7

Nieuws Eerste reviews Kirby en de Vergeten Wereld zijn binnen

23-03-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Icelos

23 mrt 22 om 20:57

#4169‍

2611 XP | 236 comments

Prince of Persia <3

Zool

24 mrt 22 om 17:12

#4181‍

1938 XP | 364 comments

Immortals Fenix is fantastisch; dus kom maar op!