Gerucht: Nintendo Direct van februari is Partner Showcase

Terwijl de anticipatie groeit voor Nintendo’s reguliere februari Nintendo Direct livestream, suggereren geruchten dit jaar een breuk met de traditie.

Volgens insider-inzichten van de Nate the Hate podcast, bekend om primeurs in de game-industrie, zou Nintendo kunnen kiezen voor een partner showcase voor de aankomende Direct.

Nate, een prominent figuur in gamekringen, uitte zijn verwachtingen voor het evenement, waarbij hij aangaf dat er van een algemene Direct wordt afgeweken om in plaats daarvan de schijnwerpers te richten op content van derden voor de Switch. “Ik ga de eerste Nintendo Direct van dit jaar in met de verwachting dat het een Partner Direct zal zijn,” verklaarde Nate. Deze speculatie komt overeen met eerdere opmerkingen die hij maakte op het Famiboards-forum, waarbij hij hintte op kennis van het formaat en de inhoud van de Direct, zij het zonder de presentatiedatum prijs te geven.

Partner Directs dienen als het platform van Nintendo om games te tonen die zijn ontwikkeld door derde partijen, en bieden een inkijkje in het diverse scala aan titels dat naar het Switch-ecosysteem komt.

Fans hebben lang uitgekeken naar een Nintendo Direct in februari, gezien de consistente trackrecord van het bedrijf in het organiseren van een dergelijk evenement gedurende deze maand in de afgelopen vijf jaar. Het evenement van dit jaar krijgt extra betekenis te midden van wijdverspreide speculatie over de plannen van Nintendo voor zijn volgende console.

Wordt de opvolger van de Nintendo Switch tijdens deze Nintendo Direct dan eindelijk officieel aangekondigd?

Hoewel Nintendo op dit moment de lippen stijf op elkaar houdt over de kwestie, suggereren rapporten dat de opvolger van de uiterst succesvolle Switch dit jaar zou kunnen verschijnen. Eerdere onthullingen van VGC suggereerden dat ontwikkelingskits al in handen waren van belangrijke partnerstudio’s, wat een duidelijke aanwijzing zou zijn voor de komst van de console. Bloomberg wakkerde de speculatie verder aan door te melden dat de nieuwe console bij de lancering een 8-inch LCD-scherm zou hebben, in tegenstelling tot eerdere verwachtingen van een OLED-display.

Terwijl de gaminggemeenschap wacht op officiële bevestiging van Nintendo, zijn alle ogen gericht op de mogelijke onthulling van een nieuwe console en de line-up van titels van derden die de gaming-omgeving van de Switch in de komende maanden zullen vormgeven.

Wat denk jij: wordt de februari-Direct inderdaad een partner showcase?? En gaan we iets horen over de Switch 2? Discussieer mee in de comments!

Bron: Nate The Hate-podcast via YouTube

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Nieuwe trailer en datum voor Shin-chan: Shiro of Coal Town

0

Media Nieuwe trailer en datum voor Shin-chan: Shiro of Coal Town

09-02-2024

3

Dennis

Hoofdafbeelding bij Nintendo spreekt over uitdagingen in overgang naar Switch-opvolger

0

Nieuws Nintendo spreekt over uitdagingen in overgang nieuwe console-generatie

09-02-2024

5

Erik

Discussieer met ons mee! 4

rob1N

9 feb 24 om 11:22

#12946‍

5892 XP | 1137 comments

Oh, tja die zijn nooit echt zo heel boeiend vind ik. Maar toch ben ik benieuwd wat er in zit dus ik ga sowieso wel kijken. Live of niet ligt aan het tijdstip.

Paul

9 feb 24 om 11:31

#12947‍

3924 XP | 683 comments

Een quote van Furukawa:

Regarding new hardware, we are unable to make any comments beyond saying that our company is constantly conducting research and development on new hardware and software. As we mentioned before, articles claiming to reference information released by Nintendo and other speculations have been appearing mainly on the internet lately. Information that has not been officially announced by Nintendo can mislead consumers and investors. We encourage you to exercise good judgment based on the information we provide on our official websites and social media accounts. It takes a long time and thorough planning to get ready for new hardware, and those plans are not impacted by whatever the latest business conditions might be.

Selan

9 feb 24 om 11:43

#12948‍

2996 XP | 552 comments

It takes a long time and thorough planning to get ready for new hardware, and those plans are not impacted by whatever the latest business conditions might be.

Lol, dit is het tegenovergestelde van plans change  

Paul

9 feb 24 om 11:50

#12949‍

3924 XP | 683 comments

We encourage you to exercise good judgment

Pseudo-insiders en twitter-reactionaries: no, I don't think I will