Gerucht: Nintendo onthult binnenkort meerdere Switch-bundels

  • Nieuws

  • 7 dagen geleden

  • Erik

  • 2

Volgens de geruchten brengt Nintendo binnenkort meerdere nieuwe Nintendo Switch-bundels uit. Het zou gaan om vijf pakketten in totaal.

Dit meldt Franse leaker billbil-kun van Deal Labs. De Nintendo Switch-bundels zijn bedoeld voor Europa, en komen met elk type Nintendo Switch, waaronder de OLED-variant. Hij weet ook een prijs te geven en van sommige zelfs de inhoud.

Het gaat om de volgende bundels:

  • Nintendo Switch Sports-bundel: Bevat een Nintendo Switch met neon blauw/neon rode Joy-Con, een vooraf geïnstalleerd Nintendo Switch Sports-spel en een jaarabonnement op Nintendo Switch Online. Prijs: €299,-
  • Nintendo Switch Lite (Bundel 1): Content voor nu onbekend. Prijs: €219,-
  • Nintendo Switch Lite (Bundel 2): Content voor nu onbekend. Prijs: €219,-
  • Nintendo Switch – OLED-model (Bundel 1): Bevat een Nintendo Switch – OLED-model  met witte Joy-Con, een downloadcode voor Super Mario Bros. Wonder en drie maanden Nintendo Switch Online. Prijs: €349,-
  • Nintendo Switch – OLED-model (Bundel 2): Content voor nu onbekend. Prijs: €349,-

Hij meldt dat de pakketten waarschijnlijk morgen of overmorgen (12 of 13 september) worden onthuld, en dat de geplande releasedatum 19 september is. Voor de OLED-modellen geeft de leaker een verschijning van half oktober aan.

Nintendo heeft bovenstaande informatie niet bevestigd.

De vorige bundel die Nintendo uitbracht met Switch Sports

Op dit moment is er al een bundel met Nintendo Switch Sports op de markt. Deze heeft echter een 3 maanden-abonnement op NSO.

Billbil-kun breidt hiermee zijn eerdere informatie uit. Afgelopen week meldde hij nog dat er één bundel op komst was, die met Super Mario Bros. Wonder. Hij ging zelfs zo ver door te stellen dat dit waarschijnlijk het Switch 2-nieuws is dat insiders en analisten in de wandelgangen hebben opgevangen.

De leaker voorspelde eerder correct dat Nintendo een OLED-bundel met Mario Kart 8 Deluxe zou uitbrengen wegens Black Friday in Europa.

Nintendo brengt geregeld nieuwe bundels uit voor haar verschillende Nintendo Switch-systemen. Vorig jaar onthulden ze in september drie nieuwe bundels. Twee hiervan bevatten de Nintendo Switch Lite met Animal Crossing: New Horizons.

Wat denk jij: zit hier waarheid in? En is dit dan toch stiekem het Switch 2-nieuws waar de analisten het over hadden? Laat het weten in de reacties!

Bron: Billbil-kun van Deal Labs

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Uncle Chop’s Rocket Shop – Eindelijk de Switch-versie in handen

0

Hands-on Uncle Chop’s Rocket Shop – Eindelijk de Switch-versie in handen

11-09-2024

1

Dreon

Yars Rising – Atarivania

1

Review Yars Rising - Atarivania

10-09-2024

1

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

Fl@ppy

7 dagen geleden

#14388‍

3254 XP | 632 comments

Ik geloof zeker dat ze nog een paar bundels uit brengen voor deze aangenamere prijzen zo net voor de Super Switch. Zou het nu alleen wel een goede zet vinden hem wel aan te kondigen net na de PS5 Pro aankondiging. Voor de helft van het geld een console die ook 4K games kan afspelen. 

rob1N

7 dagen geleden

#14389‍

5897 XP | 1138 comments

Ik snap nooit zo goed waarom ze dit vrij laat tegen het einde van een console's levenscyclus pas releasen. Ik heb liever aan het begin leuke bundels beschikbaar zodat je ook als 'trouwe fan' opties hebt. Net als van die special versions van consoles die dan in stijl van een game zijn... Heel tof, maar ik ga niet twee keer een console aanschaffen. Iedereen die 1st day koopt heeft eigenlijk altijd het nakijken als er een betere versie later komt. En nu de Switch 2 in aantocht is (ook al reppen ze er zelf geen woord over) gaan ze pas nieuwe bundels uitbrengen? Misschien moeten ze nog effe snel van de resterende voorraad af dan?