Gerucht: LEGO Zelda-set verschijnt in september

  • Nieuws

  • 14 mei 24 om 16:14

  • Kitty

  • 1

Volgens LEGO-webmagazine BrickTastic verschijnt de op Zelda gebaseerde LEGO-set op 1 september dit jaar.

Op hun website hebben ze meer informatie geplaatst over de al dan niet te verschijnen set. Het zal dan gaan over The Great Deku Tree uit de Zelda-games. Het wordt dan LEGO 77092 Zelda: The Great Deku Tree.

Het model, bedoelde voor volwassen LEGO-bouwers, gaat bestaan uit 2500 stenen en krijgt een adviesprijs van maar liefst €299,99. Je kunt zelf kiezen tussen groene bladeren in de stijl van Ocarina of Time, of roze bladeren in de stijl van Breath of the Wild. Er zijn meer verschillen dan alleen de kleur, dus om de andere stijl neer te zetten dient de hele set opnieuw te worden gebouwd. Ook worden er vier minifiguren meegeleverd: Classic Link, Classic Young Link, Breath of the Wild Link en Breath of the Wild Zelda. Verder zouden er een nieuw schild zijn en een Ocarina-steentje.

Er zijn helaas nog geen foto’s beschikbaar. Ook is er nog geen officiële bevestiging, dus neem dit gerucht wederom met een korreltje zout.

Bron: BrickTastic

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

1000 x resist header image

2

Review 1000 x Resist - Ga dit beleven

26-05-2024

2

Mitch

Ontslagronde bij Square Enix: Westerse divisies worden ‘compleet opnieuw opgebouwd’

1

Nieuws Ontslagronde bij Square Enix: Westerse divisies worden 'compleet opnieuw opgebouwd'

15-05-2024

1

Rik

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-iconen komen terug

0

Nieuws The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-iconen komen terug

14-05-2024

0

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Foeks1989

15 mei 24 om 11:46

#13623‍

84 XP | 16 comments

Bij de grote lego sets van Mario en de NES heb ik me nog in kunnen houden maar deze wil ik graag hebben mocht hij uitkomen.