Gerucht: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga krijgt demo

  • Nieuws

  • 5 apr 22 om 15:30

  • Rik

  • 2

Vanaf vandaag ligt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga in de (digitale) winkelschappen. De productpagina van de game op de Europese websites van Nintendo lijkt echter te verraden dat er binnenkort ook een demo zal worden aangekondigd voor de twijfelaars.

Nintendolife.com was de eerste publicatie die deze toevoeging opmerkte. Op de Britse Nintendo-site staat er heel duidelijk ‘demo available’ onder het profiel van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. N1-UP kan bevestigen dat ook op nintendo.nl een vergelijkbare boodschap verschijnt (‘demo beschikbaar’). Dit doet vermoeden dat het niet een fout is van een lokale afdeling van Nintendo maar dat heel Nintendo of Europe deze informatie collectief (te vroeg) online heeft gezet. Op moment van schrijven is er nog geen demo beschikbaar voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat er na de release van een game nog een demo verschijnt in de eShop. Ook Metroid Dread kreeg destijds onverwacht een demo, de game was op dat moment al een maand beschikbaar.

Als de demo officieel bevestigd wordt lees je dat natuurlijk hier op N1-UP!

Twijfel jij nog over de aanschaf van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga? Of heb jij helemaal geen demo nodig gehad om op avontuur te gaan in een LEGO Galaxy far far away? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Je kunt op de Nintendo Switch nu updates over platina punten ontvangen

3

Nieuws Je kunt op de Nintendo Switch nu updates over platina punten ontvangen

05-04-2022

1

Evelyne

13 Sentinels: Aegis Rim – Mechanische Monsters in een tijdloos verhaal

1

Review 13 Sentinels: Aegis Rim - Mechanische Monsters in een tijdloos verhaal

05-04-2022

1

Willem

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

5 apr 22 om 18:04

#4374‍

3774 XP | 710 comments

Ah dat zou nice zijn. Ik wil deze game wel op de Switch, maar ik hoorde iets over framerate issues op sommige punten. Ik wil niet weer een GTA Trilogy fout meemaken Dus via een demo zou mij het wel overtuigen.

Rik

5 apr 22 om 23:39

#4380‍

4694 XP | 668 comments

Dan zul je natuurlijk net zien dat de demo precies de gebieden zonder framerate-issues laat spelen...