Gerucht: Jack Black speelt Steve in live-action Minecraft-film

  • Nieuws

  • 3 jan 24 om 10:06

  • Robin

  • 0

Naar verwachting komt de live-action Minecraft-film in april 2025 uit. Nu heeft Jack Black aangegeven dat hij ook in de Minecraft-film zal spelen. Geruchten geven aan dat het om Steve zal gaan. 

Minecraft is de best verkopende videogame allertijden met meer dan 300 miljoen exemplaren en bijna 140 miljoen actieve spelers. De film wordt gemaakt in samenwerking met Warner Bros, Vertigo en Legendary. Het hoofdpersonage zal worden gespeeld door Jason Momoa die onder andere bekend is als Aquaman in The DC Extended Universe en Khal Drogo in Game of Thrones. Nu is recent bekendgemaakt dat Jack Black ook in de film zal spelen.

De geruchten gaan rond dat Jack Black, Steve zal spelen. Het is niet de eerste keer dat Jack Black in een videogame film speelt. Ook sprak hij de stem in van Bowser in The Super Mario Bros. Movie.

Minecraft is ook op de Nintendo Switch te spelen en maakte ook deel uit van de Fighters Pass Vol. 2 in Super Smash Bros. Ultimate. De Minecraft-film wordt in april 2025 verwacht.

Wat vind jij van het idee van de Minecraft-film? En denk jij dat Jack Black er goed bij zal passen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Deadline

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

0

Nieuws Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

24-07-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Kevin Afghani nieuwe stem van Super Mario

0

Nieuws Super Mario's nieuwe stemacteur reflecteert op 2023 en bedankt fans

03-01-2024

3

Erik

Voorjaarsuitverkoop van Bethesda-games in de Nintendo eShop

0

Nieuws Voorjaarsuitverkoop van Bethesda-games in de Nintendo eShop

02-01-2024

2

Karina

Reageer als eerste!