Gerucht: Best Buy lijkt Persona 5 voor Nintendo Switch te lekken

  • Nieuws

  • 3 apr 19 om 11:13

  • Erik

  • 0

We draaien de geruchtenmolen even een tandje hoger: de interne database van Amerikaanse gameketen Best Buy bevestigt Persona 5 als een Nintendo Switch-titel.

Dit laat Reddit-gebruiker Groo0731 weten, die foto’s heeft gemaakt van de database (zie hieronder). Het betreft een plek die enkel toegankelijk is voor Best Buy-medewerkers. Een Twitter-gebruiker genaamd Wario64 bevestigt dat dit inderdaad in het systeem te vinden is.

Persona 5 Best Buy Leak

Het wordt zelfs nog wat smeuïger: ook Metroid Prime Trilogy én The Legend of Zelda: A Link to the Past zijn in datzelfde bestand te vinden als Nintendo Switch-game. Dit duidt erop dat ook deze titels naar de console komen. Toegegeven: dit hoeft natuurlijk niets te zeggen. Zo verscheen Spyro Reignited Trilogy in februari op de Duitse GameStop, maar sindsdien is er nog niets aangekondigd.

Waarom we dit toch posten? Allereerst gaat dit om een vermelding die eigenlijk niet voor de buitenwereld zichtbaar mag zijn. Daarnaast lijkt het erop dat Best Buy toegang heeft tot niet eerder gebruikte afbeeldingen van Joker, in relatie tot Super Smash Bros. Ultimate. Het zou zomaar kunnen dat zij al, als retailer, al op de hoogte zijn van een release van Persona 5 op de Nintendo Switch in de nabije toekomst.

Joker moet voor het einde van deze maand uitkomen als DLC-fighter voor Super Smash Bros. Ultimate. Of we daar ook een spelaankondiging bij gaan zien, moet de toekomst uitwijzen. Eerder ging ook al het gerucht dat Joker een vrouwelijke tegenhanger in Smash zou krijgen.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [24 februari] 

2

Special Wat speel je dit weekend? [24 februari] 

24-02-2024

2

Erik

Commander Keen: Keen Dreams

0

Review Commander Keen: Keen Dreams

05-04-2019

0

Dre

World of Final Fantasy Maxima

0

Review World of Final Fantasy Maxima

01-04-2019

0

Daan

Reageer als eerste!